teka teki teka tekuk

senang aje
nampak tshirt ni?
soklan dia
"bila atau kemanakah aku pakai baju ni"

clue?
ada je kat fb atau blog aku ni sendiri
tapi jgn ko ckp pi makan, pi jamban, pi shopping, pi opis, pi bercuti dan yang sewaktu dengannya 
mmg la salah
selamat mencuba ye

opsss.....durasi utk teka teki teka tekuk?
sesedap rasa aku aje!

bahahhahahahah

Comments

  1. Dik, akak give up. Pueh akak cari dlm blog awak ni...x jumpa plak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kak, bukak2 aje dah ada clue
      tak pe, esok masih ada

      Delete
    2. Masa sambut Mother's Day yer...

      Cop..cop...maksudnya, dalam blog nie ada entry yang ada gambar yang Elly pakai baju nie ker..? (Bukan main banyak lagi 'yang' akak)

      Delete
    3. Gambar saya pakai baju ni xde dlm blog.....tp bunga2 jawapan ada terpapar kt belah atas blog.....

      Delete
  2. Alah... kakak pun malas dah nak cari lagi. Kakak dok cari dari bulan May sampai March punya N3 macam tak ada pun elly pakai t-shirt ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak clue ada depan mata je kak
      nampak ke tak aje
      tak pe, kalau tak de yang jawab ngan betul, esok saya bg clue lain

      Delete
    2. tak pe kak. saya sambung pencarian sebelum march pulak
      :)

      Delete
    3. lagi satu clue, tak yah cari lagu tu
      bukak je blog dah ada clue
      cer tengok kat atas skali kahkahkahkah
      ni clue gila terang nih
      adehhhh
      good luck!
      sila buatkan aku sebijik kek spesel esok bleh?

      Delete
  3. pening plak nak pikir
    masa berjualan kat CBS?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
      sila cuba lagi

      Delete
    2. kak ton menyerah kalah. naik kebas biji mata tgk entry sampai tahun 2012

      sila sediakan bajet utk peserta teka teki paling ikhlas dan berusaha keras

      Delete
    3. kahkahkah kak ton kak ton
      bukak je dah ada clue tau
      tak yah scroll jauh2

      Delete
  4. kau pakai masa taip entry ke 15 kota kinabalu!

    ReplyDelete
  5. Errr.....sambut anniversary perkahwinan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ke belakang sket peristiwa tuh

      Delete
    2. Kebelakang sket?hmmm...pkai malam masa berinai sebelum nikah ke?cam lamer benau dah jd isteri org....hehehe...

      Delete
  6. pakai pergi terjun mandi kolam ke?

    ReplyDelete
  7. PS...kebelakang lagi? Masa nak bertunang ke?

    ReplyDelete

Post a Comment