ACCA entrance level via yayasan peneraju edu

tq yang doakan aku smalam
ketar wei, lama tak amik exam
ketar kali ni lain macam sebab tak baca buku
aku sampai dari jb jam 9 malam hari ahad
pung pang sana sini akhirnya baca la sket2 mana2 stok buku yang ada kat umah tu
last2 aku download aje nota2 kat google tu
kahkahkahkah
amik exam kat sini
area central market
aku dah biasa ngan ftms college nih
sebab pernah attend kelas 6 bulan kat sini
daftar dulu
tak ramai pun yg amik exam
tak sampai 15 org pun
tah berapa org la yayasan nak sponsor utk program ni
amik ko
50 soalan kesemuanya
amik ko area of coverage
matikkkkkkkkkkk
camner korang tanya exam ni?
payah
amatlah payah
exam ni utk tentukan kelayakan scholarship utk buat program ACCA under yayasan peneraju edu
tapi belom apa2 dibaginya soklan ala2 ACCA
ada few question ala2 first level kalau korang wat CIMA
gila ar
mana la gua hafal formula2 tu
dah lebih 15 tahun gua tinggalkan costing bagai
so mmg gua tawakal dan redha ajelah
percaya rezeki itu telah ditetapkan
kalau ada rezeki, adalah
kalau tak de, rezeki itu mmg utk org len

so lepas abis exam jom ubatkan hati yang lara
kita jalan2 dlm central market
lama dah aku tak jenjalan kat sini
mcm2 bangle ada
dulu2 pemuzik jalanan org tempatan
skang mat salleh ko
haishhhhh camner jadi lagu ni
tapi sedap la sore derang ni
ada la terdetik di hati nak ke petaling street
tapi ngan kasut heel, ngan baju kije alahaiiiiiiiiiiii
cuaca lak panas
so batalkan hasrat
baik la aku cepat2 naik lrt ke kl sentral, pastu tukar komuter balik umah
kurang la sesak sebelum org balik kije kan

pemandangan biasa di KL
construction sana sini

bila dh masuk dlm lrt
tetiba rasa nyesal tak pi petaling street
sambil membayangkan betapa sedapnya air mata kucing yang dijual kat petaling street tu
ohoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

eh jawapan teka teki teka tekuk esok la ek
kahkahkahkah

Comments

  1. Replies
    1. ehhhhhhhhhhhh
      lom tau result
      kalau lulus baru belajar lagi dan lagi
      kahkahkah

      Delete
  2. Boleh repeat kan? Tapi leceh sikit la kan.... Takper, kadang2 kita rasa tak ader chance, tapi kalau dah rezeki kita, Insya Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak leh repeat kak
      ni exam utk tentukan saya layak dpt scholarship tu ke tak
      kalau tak belajarlah guna duit sendiri

      Delete
  3. marah lulus 60% ! gila la wehhhh..hahahaha

    den pelik jugak, awat mat saleh pulak main muzik tepi jalan..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. gila tak gila ar
      wa redha aje dpt ke tak
      wa dah cuba yang terbaik
      tu la kan
      wa pun pelik
      tapi yang tonton pun byk mat salleh gak

      Delete
  4. huiyooo akak, exam tuuu.menakutkannyapunnnn. apa apa pun all the best utk result, insyaAllah.

    ReplyDelete

Post a Comment