bila rasa itu rasaku

cite smalam
aku share sket
detail aku cite di lain entry

majlis sukan sekolah selangor (MSSS)
acara taekwando
sparring tournament
alyssa mewakili daerah hulu langat
stadium matsushita shah alam jam 8 pagi
ada 3 round 
tapi kalah mati
first round alyssa kalah
aku akan cite di entry lain, kenapa dia kalah
dan apa perasaan mama dan papa dia
dan apa yang buat aku sangat terkilan

apa pun good exposure utk alyssa
sebab ini first time dia join sparring tournament
tak pernah praktis utk tournament
tapi mampu mewakili hulu langat
dah cukup baik pencapaian dia bagi aku
tahniah dari mama papa, such a good job!
smalam sebab pertandingan tu kalah mati
makanya aku free lepas tu
aku pi merewang cari benda nak jual utk hari kantin
so aku decide nak jual benda alah ni
peniti tudung
ada yang mau beli?



lego tetap ada
ada stok baru utk world cup
 lego transformers pun ada
 mcm ni pun ada
utk gegirl ni ada
nape aku tak leh cite lelebih dan kena cita kat entry len?

inilah sebabnya
Photo
pagi2 ni mai opis nak settle benda2 penting
pastu nak off ke HKL
mewakili mak ayah aku melawat sepupu dia
sudah di ICU
jangkitan kuman di paru2 dan saraf
semoga kekuatan dan ketabahan bersama cikgu wan sekeluarga
amin

Comments

  1. beb..
    lego transformer nampak menarik
    sekotak berapa..

    nanti aku wassap la

    ReplyDelete
  2. Greatlah anak dara Elly. Boleh diasuh lagi bakatnya.
    Moga yg sakit cepat sembuh.

    ReplyDelete
  3. Lego mmg kegilaan ank2 skrg nie kan.
    Semoga cpt sembuh.. Aminn

    ReplyDelete
  4. uikk cantik2nya peniti tudung tu. Kalau cucuk kat lapel blazer pun bule kan

    ReplyDelete
  5. banyak aktiviti dalam satu masa... semoga pakcik sepupu cepat sembuh.

    ReplyDelete
  6. moga cepat sembuh...peniti tudung?cantiknye....

    ReplyDelete

Post a Comment