Family Day Sigma Setia: Grand Lexis, PD - Part 2

actually aku dah buat first entry utk family day office aku ni end of last year
tapi 2nd entry dan seterusnya terberhenti begitu saja sebab byk sangat gambar yang nak kena sorting
dah la kena sorting, gambar lak amik pakai blackberry cap zebra 10
goyang sana gegar sini ngalahkan org parkinson

so sepanjang aku aku berfamily day di langkawi ni
aku sambung la cite family day last year
hahahahhaa
as usual cite basi kan salah satu trademark aku
kahkahkah

last year buat kat sini family day
grand lexis
so staff dpt bilik kat area tower
director dpt bilik atas laut
semua ada pool dlm bilik
so lepas check in sebenarnya ada sukaneka petang tuh
masa sukaneka tuh aku tak bawak camera 
nak snap pakai telefon aku kan sibuk bersukan
so dont mix family time with handphone gitu
hahahhaha so tunggu la gambar dari photographer
berjanggut wei, baru last month sebenarnya aku dpt
itupun pengakhirannya sadis gak fotographer tu bila dia kena sound ngan aku bagai nak rak
so aku share few pic time sukaneka ye
fotographer yang amik, wajib la cantik berseni dan penuh skill

ni anak2 dan suami assistant aku
 kiri tu adik pompuan aku
bwk dia skali sebab masa tu si aryan kena chicken pox
tgh mantap2 plak chicken pox dia hehehehehhe
nak tinggal dlm bilik kesian lak
dia kan spesies ulat nangka
wajiblah bosan kang duk kat bilik ngan cacu
so heret skali
 gembiranya ko pakwe
 mcm2 game ada
yang aku pelik byk betul game lompat2 lari2
mengah la wei
kan kami ni muda2 belia la sangat

 3 out of 4 director
1 lagi director mastautin kat over the sea
 inilah chairman aku
steady la boss
belon dah sama ngan perut ni
 assistant aku yang bertudung tu
yang belah kiri tu senior engineer
 anak dara aku

 kami plakkkkkkkkkkk

 chairman + wife pun kena
 semangat memasing lompat hahahhaha
 supan je aku lompat kan
 apa ni sabotaj
kasut tak muat
boss kami semua kaki saiz dinasour ok


 budak chicken pox
tetap nak bersukan








 see dia nak gak lompat

 tetap gak nak join game air

 keluarga kecil kami, sigma setia sdn bhd

 seriously game ada 5 aje
tapi astaga mengah nak mampus
nampak sangat ko tak fit elly
sila exercise lebey sket

dah2 balikkkkkkkkkkkkk
borong belon byk2
bwk balik bilik buat mandi kat kolam
mlm ni ada dinner
hoyehhhhhhhhhhhhhh


Comments

  1. so..
    aku tunggu cerita langkawi kau ni hujung tahun ni nanti eh ...

    abis ramai kekanak jangkit ciken pox si aryan!!

    ReplyDelete
  2. Semangat ko melompat ek hihi.. feeling kekanak sgt :p

    ReplyDelete

Post a Comment