Family Day Sigma Setia: Grand Lexis, PD - Part 3

dah penat bersukaneka kita dinner lak ye



dinner ni sangat sempoi
pengerusi terus jemput pengarah urusan bagi ucapan dan terus baca doa makan
kahkahkah 
amik skali tapau ngan baca doa
chairman kata ucapan dia sama aje ngan pengarah urusan kahkahkah

punca utama acara dipercepatkan adalah ini
 
makanan sgt variety
rasa ok
tak la superb sangat, tp sedap

sambil makan
adalah acara tolak2 utk berkaraoke




alyssa nak nyanyi
tapi lagu dia nak semua tak de
selection lagu dia tak best
2 boss bergabung nyanyi lagi wajib my way
dan diselang seli dengan acara cabutan bertuah

ko mampu
baik org nyanyi, boss berucap, boss bagi hadiah anak2 ko menempel semua atas pentas
wkakakakkakakaka
seb bek la boss ok aje
mesra kanak2
semua gasak naik pentas


ni plak hadiah sukaneka
semua hadiah sama aje
sebotol coklat cadbury
eh masa tu halal lagi tau

 ni namanya group anak branak
 adehhh boss ni suka memalukan i tau
kalau betul ada skandal kat opis ngan i pun jgn la kiss2 depan public
kantoi suda
 bila boss yang cabut nombor, nombor sendiri yang naik
hahahahha amik la terus hadiah tu
 terbaekkkkkkkk gua menang
adehhh boss aku ni
 dh puas dia wat lawak atas pentas
dia berkaraoke plak
dulik apa derang sapa kat pentas
budak chicken pox in action
keluarga kecil kami

 staff2 sigma setia
company kecik aje, staff pun sket ajelah
haaaaaaaa pe aku dpt utk cabutan bertuah?
akakakkakakakka
besttttttttttttt
next entry ye!



Comments

  1. hebat company awak...mahal tu bilik kt cni

    ReplyDelete
  2. Wahhh...untung manyakkk maaa...hahahahhaa

    ReplyDelete
  3. Kongsi kegembiraan sykt bersama semua yg terlibat itu yg terbaik Elly..

    ReplyDelete
  4. Happening...boss boss pown okay....

    ReplyDelete

Post a Comment