Family Day Sigma Setia: Grand Lexis, PD - Part 4

apa aku dpt hadiah masa dinner tu?

door gift utk staff pompuan
ala 3 org je pun staff pompuan
charms beli sendiri
pakwe door gift dpt beg deuter
semua staff lelaki dpt ni
 ni door gift untuk alyssa aira dan aryan
 dlm beg memasing ada benda2 ni

best betul
utk spouse pun ada gak door gift
yang perempuan dpt wallet brand renoma
yang lelaki dpt beg deuter 

cabutan bertuah plak
aku dpt samsung galaxy note 8.0
pakwe lak dpt ipad mini

ada bonus lagi ok!
dpt samsung galaxy note 3 ni 2 bijik, satu pakwe dan satu aku punya
utk director mmg dpt note 3 ni sorang satu
so aku as isteri tuan director pun dpt tempias
alhamdulillah

yeayyyyyyyyyyy happy giler
tido senyum ok malam tu
staff lain pun dpt gak cabutan bertuah
semua pun dpt cabutan bertuah termasuklah spouse memasing pun dpt cabutan bertuah
kira adil la
ada note 3, tab 8.0, mini ipad, camera dslr, dan barangan elektrik
mmg lumayan

esok dah check out
kita pakai baju arsenal since malam ada game

yukkkkkkkkkkkk balikkkkkkkkkkk
tq boss
tq everyone
it was short and very wonderful weekend gateway!


Comments

  1. Kalau macam ini punya family day betul-betul berbaloi dan rugi kalau tak dtg!

    ReplyDelete
  2. apa kes hadiah semua macam ni?????? bikin hati panas dan dengki

    ReplyDelete
  3. Nak keja ofis ko la cenggini... :( huhuhu

    ReplyDelete
  4. Hoi gila best door gift and hadiah ko dpt i jeles! Hahaha... wei jual2 murah kat aku lar. Ipad and tab anak2 aku dah rosak dua2 huhu... klu setuju whatsapp aku ek hihi

    ReplyDelete
  5. perggghh, sekali dapat gadget banyak..bukan main lagi ddor gift syarikat akak ni yer....

    ReplyDelete
  6. Hadiah mahal mahal erk....sangat murah hati company nie.....

    ReplyDelete

Post a Comment