Langkawi - Part 2

menyahut cabaran dr singa
dia ada komen
aku akan update cite family day aku tahun depan
kahkahkah
mcm siot je kan!

family day opis aku bermula dari 6 june sampai 8 june
semua staff amik flight aje
ada satu family bersama family aku yang naik flight paling lambat
ntah la...seingat aku, aku request flight pagi
tapi bila tengok2 flight aku kul 11 pagi
actually aku suka naik flight pagi2 so tak rugi travelling hours tu
tapi tak pe lah

cam biasa flight jam 11 pagi tapi kuar umah kul 7 pagi
sebab anak2 nak main kat playground dan nak breakfast kat KLIA
layankan aje

sampai aje KLIA queue punyalah panjang
sejam ok aku beratur nak check in luggage
sabau ajelah beratur punya panjang
lepas main kat playground dan breakfast, tetiba dpt sms dari MAS
flight delay sejam
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dah la family day punya aktiviti start jam 3.30 petang
mau terkejar2 ni
seb bek la aku siap2 tapau makanan dlm beg BEN 10 aryan tu
so bedal aje apa yang ada
roti gardenia sapu kaya ngan nutella licin derang makan
lapaq rupanya

ok dah bleh masuk
baru nampak macho sket aryan tarik beg ni
masa pi KK dulu kaler pink
kahkahkahkah
ok
naik flight baru
ada TV
bleh tgk movie bagai
tapi TV bisu seribu bahasa
earphone MAS kedekut tak bagi
apa la!

kacang  ni best
sila amik bebanyak




yeayyyyyyy
dah nak sampai
cantiknya langkawi


lepas amik luggage
terus amik keta skali
kali ni dpt honda city

otw ke hotel semua pengsan
bangun pepagi
sampai KLIA main tak ingat dunia
dlm flight tgk movie
haaaa ni la gaya bila masuk keta

sampai ke tempat tujuan
yeayyyyyyyyy
menghampiri jam 2.30 petang suda
tak yah beratur kat kaunter
lepak2 aje kat sini tunggu kunci bilik
sambil berposing
sambil refresh 
ada tuala dan air lemon
air lemon tu sedap layan kala cuaca panas
tak sabar nak masuk bilik
tak sabar nak tgk camner rupa bilik yang mahal bebebo harganya
dan nak tau gak apa yang buat bilik tu mahal gila 
dan yang paling tak sabar
adakah bilik kami tu sama ngan apa yang digambarkan dlm website
dan adakah sama seperti entry aku ni

sambung next entry ye
dr singa kata 21 entry
adakah sampai ke entry 21?
kita tungguuuuuu
kahkahkah

***
abaikan tarikh kat gambar tu
itu tanda camera telah lama berada di dalam muzium, bila fotographer ni nak guna camera dia terus aje amik dari muzium tu, bateri camera pun seb baik dia jumpa hahahhahaa tanpa sempat memeriksa kondisi camera dia, fotographer ni terus aje snap2 gambar tanpa peduli ada arahan utk betulkan tarikh tu
alah, maafkan la fotographer tu, sebab dia pun tido 2 jam aje sebelum amik flight 
bluwekkkkkkkkkkkkkk



Comments

  1. makaih, tahun 2011 tu... lentok semuanya anak-beranak penat dalam kete yer..

    ReplyDelete
  2. Bestnye.....xtgk pown tarikh, bila dah abis baca entry bru tgk...ekekeke....1/1/11

    ReplyDelete
  3. best family day opis ko beb...mewah hah....tak berkira pun buat tempat mcm nie...siap jauh2 lagi hah...best2..... siap dpt pandora lah, ipad mini laa gajet2 lain lagi...mmg syok wooooo!!

    utk budak2 pun lumayan hah.... cer tgk org gomen kalo buat family day, balik2 hamper...hamper,...hamper.....okey2, aku bersyukur walo pun hamper hahaahahahaha

    ReplyDelete
  4. ok..den baca malam kang...
    tempek gambar byk2 okeh kak :P

    ReplyDelete
  5. kahkahkahhhhh !!!!!!!!
    aku tarik balik kata-kata aku tang tahun depan tu!!!
    aku kagum..

    ReplyDelete

Post a Comment