Langkawi - Part 3

lepas dah dpt bilik
jom kita tgk apa bilik yang kita dapat
taddddddddddddddddaaaa
inilah bilik kami utk 2 malam
lower malaleuca pavillion
aku dpt tingkat bawah

jom masuk
anak2 punyalah excited sebab bilik  besar dan macam2 ada
nampak aryan tgh bz check kawasan
katil saiz king super empuk
landing badan terbenam ok

so aku ada 2 extra bed
satu utk alyssa dan satu lagi utk aira
aryan mcm biasa conquer katil mama papa

alyssa tido katil tu
posing aje minah ni

ruang tengah belakang tu adalah.....

sinki dan segala keperluan lain
kiri kanan ada bathrobe
dan jugak selipar
cantik kan design dia



belah kanan ada shower dan toilet



belah kiri wardrobe
ada bathrobe budak2
selipar budak2 ada gak
cute plak
lupa sebat bawak balik plak

dlm almari tu ada gak ubat nyamuk, ridsect bagai
byk nyamuk kat luar tu
jom tengok apa ada kat luar
ada sesuatu kat luar tu
konsep open air


\
open air jacuzzi



tq four season resort
its double triple celebration


dpt gak buah

cookies gak

jom tengok apa ada lagi
mesin coffee bean ok
capsul bagai ada
best best layan kopi
meh tengok private bar menu punya harga
ohoiiiiiiiiiiii sila beli kat luar ye
macam2 ada
haaa pilih2 
electric kettle aku ok lagi
toaster pun ada hahahahha
jom tengok luar
best lepak2



pemandangan depan bilik
 ada sekumpulan pokok mengkuang
ala yang daun wat tikar mengkuang tu
haaaa
basically bilik yang aku dpt sama je ngan entry aku kat sini
alhamdulillah
sangat selesa, super empuk dan agak mewah dari segi hiasan
bilik tingkat atas ngan tingkat bawah ada beza
tingkat bawah ada open air jacuzzi
tingkat atas tak de
dia ada bath tub aje
tapi kat atas bumbung bath tub tu dia wat open air
so ada small hole hehehehehhehehe

dengan kadar segera berdesup siap
sebab 3.30 petang dah kena bertolak ke awana porto malai utk pi sunset cruise dinner
jom!





Comments

  1. memang puas hati lah kak...bilik besar giler...bayar mahal pun tak apa.

    ReplyDelete
  2. Kalau kakak memang tak mampulah elly nak duduk luxury macam ini.. sedap mestilah seronok tapi fulus kena berkepuklah kan..

    ReplyDelete
  3. Wah...mmg puas hti kan....berbaloi dgn harga...

    ReplyDelete
  4. mesti poh ling tan berpinau mata nak ngeja nama pak we kau!!

    ReplyDelete

Post a Comment