super BZ

inilah yang buat aku bz bagai nak rak

subsidiary aku terlibat ngan benda alah ni
so segala approval yang perlu dtg dr big boss
perlu dtg dari aku jugak
kucar kacir hidup aku dalam seminggu ni

dan juga intensive sparring training utk alyssa pada 18 dan 19 june 2014
bermula jam 8 malam dan tamat jam 10.30 mlm
biasanya abis training lapar plus makan minum sampai umah jam 12 malam
huhuhuhuhu
esok pagi sekolah agama ponteng sebab keletihan


Photo: Kasi support kat alyssa sket mlm ni, kita sekeluarga berkampung sama2 kat smk saujana impian
sukan sekolah alyssa 21/6/14
so few days before tu dia bz la training sana sini
Photo
ada 7 rumah sukan
so bayangkan la brapa jumlah student sekolah alyssa ni
jumlah murid teramai di daerah ulu langat
alyssa rumah biru


 ada jualan gak
ice cream paling laku
 aryan enjoy main belon ngan geng nursery dia
 panas berdenting ok
kesian bebudak ni lari time panas
padang pun ala2 je, lari kaki ayam
perghhhh seksa ok!
alhamdulillah ko menang nak oiiiii
tak sesia mama papa dan adik2 ko berkampung
Photo: Like father like daughter...

Photo: Congratulations!
No 2 utk acara 80m hari ni.


penyokong tetap alyssa

 2 beradik ni asyik bedal ice cream aje
si aryan tu 5 kali beli ais cream
ada skali tu aku tak tau sapa yang bayar
alih2 dia tengah bedal, katanya ada abang bayar
hahahahhahahahah


aku balik awal sket
kedudukan setakat aku nak balik
kahkahkah
alyssa, ko punya umah last la
hahahahhahahaha
dan smalam 22/6/2014
mssd hulu langat
sparring tournament di balakong
skali lagi mama papa ko seawal 5.30 pagi bangun
dan seharian berkampung 
Photo: Good luck alyssa!
gambar tournament aku kongsi kemudian ye
semua dlm camera
hahahahhaha

basically alyssa lawan sungguh2
not bad first time masuk tournament
cuma aku kena betulkan cara tendangan dia
lebih tinggi, lebih sharp dan lebih fokus
so dpt la bedal lawan dia dengan lebih baik

ni time berkumpul utk amik hadiah

 alhamdulillah nak oiiiiiiiii
ko menang tempat ke dua

Photo: Yeayyy
Tempat ke2, next stage MSSS rabu ni!
Go go go alyssa!
senyum bangga mama papa walau penat ya amat brapa hari escort alyssa sana sini
tu lom campur papa ko gasak layan world cup depan tv dan tak cukup tido




pukul 7 malam gak sampai umah
fuhhhh ingat bleh la mama papa rehat dah
rupanya tidak sama skali
rabu ni 
alyssa terpilih mewakili ulu langat plak utk sparring tournament
 peringkat selangor plak
di stadium matsushita shah alam
so secara automatiknya aku terpaksa batalkan conference aku di hotel royal chulan damansara
dah mintak assistant aku wakilkan aku 

so aku tgh menunggu sms dari coach dia utk intensive training plak
kihkihkih 

dan esok plak
ada hari report card di sekolah kebangsaan jam 1.30 ptg sampai la 5 petang
sebelum tu ada lunch berjemaah utk semua warga kerja sigma setia dan anak2 syarikat sempena kedatangan ramadhan

dan yang paling kebabom
sabtu ni, 28/06/2014

ada hari kantin dan hari tanda tangan report kad di sekolah agama alyssa
aku AJK PIBG
dan aku gak berniaga di gerai PIBG
kahkahkah
bila masa gua nak pi cari barang utk dijual nih?
wakkakakakakkakakakakkaka

so
good luck la utk diri sendiri

walaupun aku bz bagai nak rak
kadang2 aku enjoy dengan jalan yang aku pilih 
sesungguhnya benda ni semua
jadikan aku lebih efisyen
korang tak caya
cuba la!



Comments

  1. kau kecik kecik dulu lasak macam alyssa tak??

    kau nak jual apa?
    lego ?

    eh chop..
    mana budak tata eh?
    ko kim salam kat dia ..sihat tak dia..?
    [ aku tak de fon number dia..]

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebz aku skang ni
      sebz dan selasak itulah aku masa kecik
      aku dan pakwe sama2 sprinter
      aku pelari jarak jauh juga, tapi aku selalu wakil sekolah utk acara lompat jauh

      aku nak abiskan saki baki lego
      tengah fikirkan apa lagi aku nak jual
      cadangnya nak jual pin tudung
      tapi tengah fikir mana nak cari stok
      akakakakkaka
      dengan kekangan masa
      aku harap aku mampu
      tengah mencabar diri ni

      budak tata???
      ada selamat dan sihat sejahtera
      katanya dia bz, akaun tak siap
      ada la aku whatsapp ingat dia tak sihat
      hehehehe
      nanti aku sampaikan salam ko
      nanti bulan depan atau paling lewat pun ogos redalah tu
      aku pun sama
      ada 7 syarikat punya akaun nak review
      mau nanah dan rabak mata ni nak review

      Delete
    2. cuba kau sprint sikit sekarang ni.. boleh tak agaknya..
      kira atelet lah kau ni ek..?

      aku nak ajak berlumba lah kalau gitu..
      kau kan atlet..
      kita ..
      emm..
      kita lumba kayuh basikal!!!!!!????

      Delete
  2. Seafood exposition tu camane? Macam pameran jugak? Boleh makan free seafood? hahahha

    Dulu ekau kecik2 belajar taekwando tak kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua yang berkaitan seafood
      ada pameran
      ada jualan
      ada gak makan free
      sapa suh ko tak pi
      kalau tak dpt makan free

      kihkihkih
      dulu2 den nak sgt nak blajar taekwando
      tapi mak ayah den org susah
      tak tercakap den nak masuk kelas taekwando sebab den rasa yuran tu mahal...nak beli baju lagi dah brapa
      so pendam ajelah niat tu
      tapi den byk abiskan masa den kat sekolah
      den suka bersukan
      den wakil sekolah
      pastu den aktif dengan persatuan
      dan den aktif dengan aktiviti kawasan perumahan den
      so masa lapang tu den tak la banyak mana
      kihkihkih

      Delete
  3. Mmg penuh jadual...tapi bila tgk kejayaan alyssa berbaloi kan kerja keras dan berpenatan utk dia...demi anak, ibu snggup bekorban...moga sukses utk berniaga kat hari kantin tu nnti...

    Ps....hadiah rietta dah amek td...sangat cantik bekas tu....suka sangat...dan FM langkawi pertama yang rietta ada...sepasang plak tu....yeyyy....pepero yummy....tma kasih sgt sgt yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. menang atau kalah bukanlah ukuran
      tgk kesungguhan dia pun dah cukup baik
      kemenangan tu added benefit
      tq rietta!

      alhamdulillah rietta suka
      enjoy!

      Delete
  4. Tahniah alyysa.. anak ema pun ada minta nak masuk taekwando ni..tp ema tak kasi sebab masih kecik.. padahal bagus jugak kecik-kecik dah belajarkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecik2 elok anto
      darjah 1 anto aje
      dia ajar disiplin
      dia ajar fokus
      dia buat anak kita fit juga
      no worries
      kalau dpt pi pertandingan masuk aje
      kalah menang lain kira
      exposure penting

      Delete
  5. penat tengok jadual yg penuh. tp berbaloi kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat penat
      Tp itulah aku
      X suka duk diam
      Sgt berbaloi
      Alhamdulillah

      Delete
  6. Salam. Boleh ke saya nak sewa gerai di srabsp tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Call saya 0122735830....kita bleh discuss

      Delete

Post a Comment