doakan aku

ini stage terakhir utk aku dptkan biasiswa under Yayasan Peneraju
aku perlu hadiri kelas bermula hari ini
sehingga minggu pertama lepas raya aidilfitri
pastu aku ada exam
kalau aku lulus
aku akan ditawarkan biasiswa utk program ACCA 
sebab tu surat tawaran ini adalah tawaran bersyarat
doakan aku weiiiii

sedihnya mengenangkan waktu berbuka tanpa pakwe dan anak2
ok...pakwe bwk anak2 berbuka kat luar, sebab dia ada meeting huhuhuhu
heret la anak2 tu skali
yang aku lak,
kelas mula jam 6.30 petang
ntah camner la rupa aku berbuka 
ni aku nak siap2 bwk air sejuk dlm termos huhuhu
cari sket kuih dan makanan wat alas perut
lepas kelas la baru makan nasi nampaknya

Comments

  1. insyaallah berdooalah semuga tercapai impian ..insyaallah

    ReplyDelete
  2. Best of luck elly! Insyallah klu dah rezeki dpt lar biasiswa tu nnt. Klu x dpt pun rezeki jgk. Bersangka baik pada Allah ya. Aku doakan yg terbaik utk ko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu TA
      usaha dulu
      rezeki kita serahkan padaNya
      tq TA

      Delete
  3. Assalamualaikum,
    Gut luck...all the best
    insha allah

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tq kak ton
      jangan kagum dulu
      belom lagi lepas nih

      Delete

Post a Comment