Langkawi - Part 6

sambungan dari part 5

turun2 aje dari boat lepas mangrove tour
terus tak agak2 parking brg2 peribadi bawah pokok kelapa
mandi  laut wei
family aku ngan family engineer tuh
perghhhhh mmg layan la
tapi mampu tak korang mandi laut jam 2 ptg sampai jam 3.30 petang?
wakakakakakka
mmg rentung la kami semua wakkakakak
gambar mmg tak dak la
bukan apa
kang korang muntah lak tgk aku ber2 piece
hahahahahha

puas mandi laut
sambung mandi pool plak



hahahhaha
santak sampai jam 6.30 anak2 aku nih
mmg dasar ulat air ok

balik bilik ingat derang pengsan
dibantainya mandi jacuzi plak
ohoiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

mlm tu kami ada dinner
dlm hotel four season gak
in one of their restaurant
ikan ikan nama restoran dia
 restoran dia ala2 rumah kayu
cantik betul senibina dia
rumah kayu 2 tingkat
restoran belah atas
ya ampun, mlm ni mmg malas bwk camera
jadi gambar guna camera cap ayam aje ye
 basically dia lebih pada fine dining
wakkakakakak bleh imagine tak anak aku yang cam ulat nangka tu



kami sekeluarga
ok jom order makan
kita tengok menu kanak2 dulu

 bubur ni sedap
sebijik mcm aku buat utk anak2 aku masa derang bleh start makan
tapi aku lecek la
tak la besar2 gini
nasi goreng cina
RM19 ko
 ni aryan punya
dessert dia
sedapppppppp
utk org dewasa ada 2 set menu
ini set menu 1
aku tak pilih ni
tapi aku sempat snap kerabu daging daun selom tu
sebab waiter salah anto
ini set menu 2
aku ngan pakwe amik set ni

i tell u
kerabu betik ni sedap gila ok

 ayam panggang ni sedap gak
tapi dia pakai spring chicken
kecik 
sebab aku lapar, mmg la tak cukup
seb bek ada makanan anak2 aku yang tak abis tu
so dpt cover perut baik punya
 sago gula melaka
all time favourite 
so mmg super duper awesome
mmg kenyang betul la malam tu

dah makan minum bagai
jom pi tandas
tandas tingkat bawah
seb bek pi tandas bawak aira
seram gak pi sensorang
brg2 hiasan dan kemasan semua brg2 lama





kebabom kan tandas dia
boleh tido wei dlm tandas hehehehehe

yang penting hari ni hari ke 3 pose
ya ampun
tetap aku ada entry makanan
eh kata iman kuat kan
wakkakakakakkakakakka
selamat berpuasa korang!









Comments

  1. Selamat berpuasa Elly..
    Kalau puasa isnin/khamis tu pun selalu dah nampak makanan tak jadi masalah kan.. kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa juga utk kakzakie
      mmg tak de masalah kak, tapi terliur gak kekekeke

      Delete
  2. Replies
    1. aku sendiri nak berbuffet idak le kak ton weiii
      tunggu company la buat

      Delete
  3. Mmg kebaboom la kekdahnya Four Seasons kot...!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebabomm mmg kebaboom, tapi service sangat hampeh time dinner nih

      Delete
  4. beb..

    ko wassap je lah gambo two pis kau tu kat aku.
    aku janji tak tunjuk kat orang lain!

    ReplyDelete
  5. anak anak mmg meriahkan...energetic....

    ReplyDelete

Post a Comment