Langkawi - Part 7

meh tengok apa aktiviti kita bleh buat kat four season resort ni
mcm2 bleh buat weiiii

boleh amik basikal ni dah park aje depan bilik korang
apa ada hal
daftar aje
nanti check out pandai la staff dia amik semula

kat area beskal ni ada gym gak
idak la aku nak bergym bagai
jom men ping pong aje



kaki main tipu si aira ni

dan paling bengang pastilah si alyssa
budak ni tergelak puas dpt sakitkan hati kakak dia
ada kids club gak
bleh tinggalkan anak2 kat sini 
derang akan jaga
aktiviti untuk sehari
aktiviti ini akan tukar2 setiap hari
mcm2 mainan dan aktiviti ada
layan movie chipmunks

bleh main lego



buat henna
tangan aira

tangan aryan

kalau mcm ni
mesti alyssa
over tau!
dah jom main kat luar


dah bosan2
bleh posing2
sebab four season ni sangat cantik hotel dia





dan boleh berbasikal sepanjang masa di sini
resort ni besar gila 
tak mampu nak jalan kaki



kalau tak mampu jalan kaki
call ajelah concierge utk naik benda alah ni

sebenarnya byk lagi aktiviti yang bleh buat dlm four season resort ni
cuma tak berkesempatan
ready for check out from four season reasort
and extend lagi 2 malam kat hotel lain
stay tune


Comments

  1. ok tak keadaan beskal lepas dinaiki oleh pakwe?

    ReplyDelete
  2. wah, padanlah dengan harganya kan...macam tak sesuai basikal dengan suami akak tu...opss...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. opppsss
      mmg tak sesuai
      saiz alyssa tuh hehehehhe

      Delete

Post a Comment