Langkawi - Part 9

check out dari four season resort
kita check in plak di meritus pelangi beach & resort

lobby

apa la ko termenung tu

our room ready
sea view

itu bilik kitorang
dpt tingkat bawah
sebab tingkat atas penuh

nampak tu
tempayan dan gayung



jom tgk bilik
1 katil king
aku amik extra blanket aje sebab ada carpet saiz sederhana kat sini



patut kusi ala2 day bed
dpt lak kusi style gini

ada buah plak


favourite anak2
bath tub





jom jengah balkoni luar

view dari balkoni
cantik sungguh la



paling utama kalau nak check in hotel
anak2 mesti tanya swimming pool
pool kat sini sangat kebabom ok
anak2 aku byk habiskan masa kat pool aje
stress aku
pool lak tutup jam 9 malam
perghhhhhhhhhhhhhhhh











haaaaaaaa
mau tak berkampung aku ngan pakwe kat pool
mmg itulah aktiviti utama
dah kecut pun masih tak nak  balik

btw, rate semalam utk bilik aku tu RM650.00 semalam termasuk sarapan
sila take note
rate aku tu rate gomen ye
aku mintak tlg wife officemate tlg check in kan
kikikikikiki

Comments

  1. 650???? pengsan dalam senyum kak ton dibuatnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila bangun kak ton
      sempat senyum lagi ye kak ton
      mulakan dengan menabung sebenarnya hehehehe baru impian terlaksana tau aku ni

      Delete
  2. tak mampu den nak duduk sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiiiiii
      tapi khabar kat ko
      aku mmg betul2 enjoy stay kat hotel ni
      kuar utk keperluan aje
      yang selebihnya mmg masa aku abis kt hotel
      so agak berbaloi la dengan apa aku bayar

      Delete
  3. eh not bad rm650...aku tgk kat web die sampai 1k pernite beb...tu lee untung kalo pakai gomen rate kan....aku suke tgk hotel nie...sumpah cantik....nampak mewah die.....kehijauan sekeliling resort pun cantik..tenang jek jiwa kalo bercuti kat sini beb....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau duk hotel fesyen gini
      mmg kena stay dan utilise segala mak nenek dlm hotel ni
      kalau tak rugi....barulah berbaloi dengan nilai yang dibayar
      breakfast plak sampai jam 11 pagi yang best tu
      pastu anak2 aku semua free breakfast heheheheh
      kalaulah nak kuar jenjalan, baik la amik hotel style len yang spesial utk tido, mandi, dan letak barang aje

      Delete
  4. woww cantiknye view..pastu interior design dalam cantik sgt tak sangke..tgk dari luar malay build..dalam macam english style pula

    ReplyDelete
  5. Wow! cantinya hotel tu. Tapi harga tu mahal sangat nampaknya macam tak mampu saja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mulakan dengan tabungan
      saya pun gitu
      tabung sket2
      dan hasilnya tadaaaaaaaaaaaaaaa

      Delete

Post a Comment