masih dlm mood kerja, wonder where my raya mood


Comments

  1. lambat lagi nak raya...seminggu lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup nampak lambat lagi
      utk aku yang tak prepare satu benda dan tak jengah langsung kedai/mall adalah satu kepelikan jua

      Delete
  2. Itulah juga yg Prof. Dr. Muhaya kata. Kerja rajin-rajin kerana Allah kerana dgn ada itu semua barulah kita mampu bersedekah, membantu bangsa dan agama..

    ReplyDelete
  3. sama la kita beb. dengor lagu raya kat radio macam dengor lagu happy birthday je. sedih

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku mcm dengar lagu biasa aje
      ntah la
      tahun ni
      tak de rasa
      tak de feel
      tak de mood
      semua serba tak ada
      i am deeply sad

      Delete
  4. aku ni plak bukan tak sabar nak raya tapi tak sabar nak cuti ni elly.... tak sabar nak lik kg....erm tapi ade laa jugak tak sabar nak makan rendang mak aku hahaahahaha.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak de rasa
      aku rasa nak stay umah aje duk dendiam

      Delete
  5. mood raya baru sampai ni sebab cuti baru approve yeayy. ni tgh bukak lagu raya kat opis. satu opis menyanyi hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakan seronok tu
      raya mana zila
      harap bukan kat hong kong ye

      Delete
  6. Seronok tgk bdk2 time raya ni. Excited sgt.

    ReplyDelete

Post a Comment