Specially design for Aisyah!

wedding aisyah bulan mei tahun 2013
aisyah ni cousin aku
kepala sewel cam aku gak, sebab tu ngam
aku buat benda alah ni spesel utk dia
sebab dia berkenan time aku buatkan utk wedding adik lelaki aku



siap ada gigi emas 
susuk berlian kat bibir lagi


letak sket effect bling bling



tlg set upkan utk photo booth plak


spek mata gojes
tadaaaaaaaaaaaa siappppppppppp

inilah pengantinnya
pengantin ngan kakak sulong dan ayah dia
cousins
eh makkkkkkkkkkkkkkkk aku pun join


Comments

  1. Gigih elly mereka-cipta ye.. tapi nampaknya semua happy. Siap dgn mak sekali join:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mood rajin tu ada, lagipun suka benda2 gini
      mak pun suka, memasing happy

      Delete
  2. CANTIK!!!! skrang mmg mcm wajib jek photo booth ni kan.... tahun lepas le pemesnye nie...aku pun gigih buat sempena photoshoot raya.... tahun ni malas laaa...sbb buat whitestudio kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa tu la kan
      last year tu mmg la tgh famous
      tak sabar tunggu gambar whitestudio

      Delete
  3. sekarang dah jadi satu kemestian ada photo booth.... adik ipar pun ada buat juga... dah sekarang entah mana dah hilang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah
      lepas majlis
      mmg ada yang minat

      Delete

Post a Comment