salam Isnin, 15 Syawal 1435H

holla holla
selain dari dateline kerja aku yang bersusun2 sejak bermula ramadhan sampailah lepas raya
inilah juga salah satu penyumbang kenapa aku bz bagai nak rak

inilah titik penentuan
utk aku teruskan atau tak
paper aku 11 dan 12 aug under skill level
masyaAllah

aku bercuti bermula hari ni dan esok
spesel utk buat revision saat2 akhir
doakan aku ye!

tapi kalau bukan rezeki aku
aku redha
itu tandanya rezeki utk org lain
ada 3 org candidate aje utk skill level termasuk aku
good luck for the 3 of us!
jika diizinkan olehNya
kita akan bersama2 kembali menuntut ilmu
amin!

Comments

  1. aku bace aku yg seriau beb...

    all the best key...moga ade rezeki ko...in sha Allah kami kawan2 sentiasa doakan yg terbaik utk ko beb.... seronok tgk kawan2 berjaya...

    ReplyDelete
  2. den doakan ekau cemerlang dlm exam kak!!

    ReplyDelete
  3. Insya Allah tu dear..
    Good luck!

    ReplyDelete
  4. gud luck beb!!


    aku pun bizi ya amat..
    baru hari ni bukak blog

    ReplyDelete

Post a Comment