alhamdulillah di usia 38 tahun

 bday aku hari ni
aryan 7 sept
so biasanya kami share kek aje
dan dikebanyakan tahun aku ckp awal2 tak nak kek
sebab sepanjang august dan september bday bersusun2
muak lak makan kek tanpa henti

so smalam derang wat surprise kat aku
beli kek utk aku
tapi lupa request lilin
wkakakakaka tu la akibatnya
kalau semua benda aku yang uruskan dlm keluarga ni
bila tiba moment utk aku
mmg leh expect la lupa itu ini wkakakakakakkaka
kan pakwe kankankan
 kiutnya muka anak2 mama
smalam aku ada kelas
pakwe message aku ada surprise
wkakakakakak 
len kali kalau nak wat surprise 
sila jgn bgtau makwe awak ni ye pakwe
itu bukan surprise

sampai umah tengok derang semua tak de
rupanya pi makan kat kedai
aku pun pi la join
sampai2 kedai
alyssa kata "mama kitorang beli kek utk bday mama"
wakkakakaka gila ar surprise 

biasanya bday aku 
aku cuti
tapi hari ni
aku mai opis
sebab dah seminggu aku tak masuk opis
kuikuikui
tapi lepas jumaat
aku ingat nak chow la
hehehehhe
ntah la mana nak pi
yang aku tau nak pi beli external hard drive
pakwe tu dok request external hard drive dah lama

tq pakwe
tq anak2
tq mak ayah
tq mak mertua
tq adik2
tq sedara mara
tq kawan2
atas ucapan dan doa kalian
amin!

Comments

  1. Happy birthday Elly.
    Teringat balik birthday kita kan sama... cuma kakak dah tua hihi...

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  3. oh baru perasan post ni. rupanya ada dua kek utk aryan eh hehehehe sedapnyaaaa

    ReplyDelete

Post a Comment