aryan 4th bday

5/9 bday aku
4/9 pakwe ngan anak2 kengkonon wat surprise cake la
tq pakwe dan anak2
cite potong kek kat sini

7/9 bday aryan
beza 2 hari je pun bday aku ngan aryan
sebab tu aku kata sepanjang august dan september ada rasa nak muntah makan kek
wakkakakakaka
so
smalam
tak de sambutan bagai
rileks2 aje
kami ke KLIA2
bwk aryan aira ngan alyssa pi toy r us
pilih la korang nak apa

aryan dok tunjuk aku dia nak set askar2
harga?
RM250++
mak aih...ko baru 4 tahun nak oiiii
tak sesuaiiiii
makanya aku suh dia choose hadiah lain
seb bek berjaya taktik aku
dipilihnya helikopter berharga RM79

aira dan alyssa
sempat lagi
barbie sorang satu
sebenarnya dedua tu rambang mata
aku kata lambat sangat tak yah beli apa2
kahkahkah penyudahnya amik barbie sorang satu sebab aku bagi warning harga bawah RM50
tapi mcm biasa la papa derang
murah hati
kesudahnya lebih RM50
untungla ada papa mcm tu

mcm biasa
selepas berkurun tak layan baskin robbin
diheretnya mama papa belanja baskin robbin
ranap RM60++

aku lak cam lapar
pi la food court dia
mahal betul harga makanan
nasi ayam tu, nasi aje RM4 tau
perghhhh
aku makan spaghetti olio aglio whatever tu, langsung tak de seafood, ada brocoli ngan cauliflower aje
RM14++
fuyooooooo

aku tak bagi memasing bukak hadiah 
dah sampai umah baru bukak ye
ini yang terjadi dlm keta
kahkahkah
len kali mama papa beli keta tak yah ada seat
dah korang duk mcm tu

 muka happy dpt helikopter
pastu tanya aku
pesal mama tak beli ambulans, lorry dan lain2
aduhaiiii anak

happy belated bday aryan
moga jadi anak yang soleh yang menyejukkan mata hati mama dan papa, berjaya dunia akhirat
moga disuatu hari nanti bila mama tak ada, aryanlah dpt jaga papa dan kakak2 semua
aryan kan anak lelaki kan

tapiiiii
aryan
sesekali ko request gini mama ok

tapi kalau selalu mama sekel ko bertubi2
wakkakakakakakkakakakaka
esok bday celebration aryan kat qdees
saja aku wat lambat sebab orang yang wat kek tu tak sempat katanya
so lepas publish entry ni aku nak pi amik cake aryan
dia request tema ok utk kek dia
amik ko 
cer teka apa tema kek aryan?
wakkakakakakakakakkakaka sure tak terjangkau dek akal korang




Comments

  1. happy birthday elly...happy birthday aryan...lama nau akak tak buka blog.

    ReplyDelete
  2. happy besday Aryan
    happy besday mama Aryan & pakwe mama
    he he celebrate sesama best

    ReplyDelete
  3. ko pun mcm aku kan elly besdey semua dekat2...muntah darah makan kek berderet2hehehehe....

    hepi anak2 ko dpt cukai kat toyrus...aku pun selalu buat gitu...tapi takleh laa sebulan sekali kan muai plak manje boleh beli menan tiap2 bulan...kalo ade besdei adik ke so yg lain2 dpt le same kan cukainyer.....

    hepi belated besdey aryan...jd anak yg soleh, bijak dan sihat2 selalu key....

    ReplyDelete
  4. Hepi Besday semuaaaaa...hahahahhaha..bestnya sambut secara berjemaah kan.

    ReplyDelete
  5. happy besday suma-suma orang!!
    aci kan gitu..
    ramai nho..
    malas aku nak taip..

    ReplyDelete

Post a Comment