From Keningau with love

selamat touch down di KLIA 2 jam 8.30 malam
alhamdulillah selepas 5 hari 4 malam berpesta
rombongan cik kiah rasa nak pengsan
skang jam 1.14 pagi
aku terpaksa memacakkan diri kat opis siapkan urusan2 urgent
sebab umah aku penuh sedara mara
takkan aku nak biarkan derang tanpa tuan umah esok
ada baiknya aku sambung cuti esok
so stay tune!
banyak nak share ni

tapiiiiiii.......
pangkor
kemaman
raya
cite sekolah 
lom sempat share 
wakkakakakakkakakakakaka
takkan cite gambar kat atas potong queue lak!


Comments

  1. nau hujung tahun pun tak sempat cerita keningau ni!

    kool sis!
    yu ken du it!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh
      itu baru betul blog AKU
      kalau tak, ko salah blog ok!

      Delete
  2. Takper...akak sabar menunggu ni.

    ReplyDelete
  3. cantiknye view kat sane elly....

    mcm2 citer ko dah bersusun nie...cepat2 update woi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik beb
      sabar la weiiii
      aku kena cover kelas ni, sebab monteng wkakakakaka

      Delete

Post a Comment