cerita rojak

cuaca hujan je lately nih
makan rojak mmg best la weiiiiii
tak dpt rojak
layan cerita rojak pun best gak kan!

ni pintu tandas awam kat central market
hahahahahhaa
last aku nampak pintu camni adalah kat salah satu hotel di indonesia
peminum tegar starbucks coffee
ada banyak kad
top up time gaji
so pastu bleh beli ngan seronoknya dengan kad prepaid ni
kad baru aku beli
corak daun
comei kan
member aku punya adik ipar yang buat
order ngan dia
utk aku hadiahkan kat kawan aku yang baru bersalin
mcm kek kan
ni alyssa grading aritu
alhamdulillah lulus
dari biru 1 ke biru 2
syukur

take home test aku
97% tu
dah take home kan
google la utk dptkan jawapan
kahkahkah
aku abis kelas jam 10 malam
budak ni manjang order starbucks 
memanjang aku kelentong starbucks dah tutup 
sesekali je aku tapaukan utk dia
aryan ni mmg kaki coffee
kufi art
member aku jual
cam ni RM170.00
member farmville mai dari jb
wife kursus dia jaga anak
so kami sapan sama2 pagi tu
tq abang pejal sapan ngan aku dan pakwe
dapat hadiah dari kawan nun kat kuantan
yeayyyyyyyyyyyy
tq dewi
yang keep calm and smile tu dia lukis sendiri tau
belah kiri tu book mark pun dia lukis sendiri
dan juga potret keluarga belah kanan tu pun dia lukis
heheheheheh
tq tq
aku suka
frame aku letak kat work station aku 
supaya setiap kali boss aku nyongel aku akan keep calm and smile kahkahkah
depan aku tu semua bilik boss wakakakakkaa
so book mark aku letak kat sini
aritu aku kena ulser teruk wei
2 bijik kena pastu dia bersambung jadi kawah
seksa weiiiiii
aku beli ubat ni kat farmasi
kebas weiii mulut
datang si daddyZZZ suh aku google herpes labialis
aku google2 gila ngeri
siot ko daddyZZZ
pastu aku share ngan dr hanie
aku cite la pe daddyZZZ bagitau
dibantainya gelak
penyudahnya aku pi jumpa dr
dia bagi ni
baru la lega selang beberapa hari
amacam vespa jdt ni?
aku jumpa parking kat surau umah parents aku

tgk taste anak dara aku
ni kasut si aira
kemain!
budak paling liat nak bangun pagi
lagi aku kejut
lagi dia syok tarik selimut
adehhhhh cermin mataku
cikgu kt nursery dicouplekan si aira sedondon ngan budak ni
kahkahkahkah
ni masa kat kk
cousin aku drive keta len
semua tak nak naik keta ngan aku
brenti aje kat traffic light aira ckp kat cousin aku suh selfie
selfie2 sampai tersondol keta aku kat depan
sekel kang korang berdua
masa alyssa kena denggi aritu
mak ayah aku bergegas mai umah aku
ni ayah aku
mampu berkebun pakai topi gojes aku?
ayah aku cabut rumput yang semak bagai nak rak kat umah aku
see
bersih laman belakang ayah aku kerjakan
tq ayah 
sayanggggggg ayah
opssss
ayah, skang musim ujan je
rumbut dah panjang balik
bila ayah nak mai
kihkihkih



Comments

  1. ni rojak pesembur atau rojak petis?

    ReplyDelete
  2. "Herpes Labialis" apa tu...? Nak google tapi takut... Hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa ustaz google la dulu, tgk gambar pun dah serun

      Delete
    2. Tak nak lah... Takut... Takut tak dapat tidur malam... Huhuhu...

      Delete
  3. Assalam nadyra,
    waaaaa....kasik lump-sum sume2 citer yer he3
    bagus3
    papun salam perkenalan yer
    jemput singgah & join blog sha juga yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      sengih ada org panggil nadyra hahahhaha
      its ok
      salam kenal
      nanti saya pi blogwalking ye

      Delete
  4. Ok... Kalau aku deliver br jgn lupa kasi hadiah. Haha... Ada ke? Ada la... Blm ckp kuota yg ditetapkan lg nih. Ngeee...

    ReplyDelete

Post a Comment