Kemaman, Terengganu - Part 4

dari spital
kami plan nak ziarah adik mak aku lak
makcik aku lak ajak naik bot mandi manda petang ni
gigih la wei kami anak branak pi mesra mall
belikan aryan ngan aira swimming suit

aku tak de hal
baju apa pun aku bedal je mandi laut
ada aku kesah?
wakakakakakakkaka

umah makcik aku betul2 di muara sungai 
makcik aku ni ada bot sendiri
parking kat depan ni bangunan ni

lepak dulu sementara pakcik aku set up boat dia

ni bot pakcik aku



budak paling teruja
nak bawak bot katanya
dedua pakai swimming suit baru
bagus la
swimming suit ala2 muslimah
bagus design dia
belikan skali utk alyssa


kami

amboi
kemain ko aryan ye
melekat kat tok din je
duk tengah tu makcik aku
mak ayah aku pun kemain happy nak pi mandi laut
jom pi cari port nak mandi
brenti kat sini
jom tengok air best ke tak




jom turun
naik balik bot sebab air tak cun nak mandi
jom cari tempat len

ok
sini best nak mandi
air pun cun
jom parking bot dulu


nampak tak air yang jernih
ayah aku pakai safety jaket kemain
mandi lautnya idak gak
budak paling pantang jumpa pasir pantai


cantik kan tempat ni
very privacy nak mandi manda
hanya kami aje kat situ
dia buat dah aksi si aira ni
takyah nak baywatch sangat la aryan weiiii
ni kalau nampak si alyssa mampos jeles




aira si penakut

dlm pada takut2, si aira ni bleh wat aksi terjun dari bot plak
 



matahari hampir nak terbenam



ayah aku tetap tak mandi laut


bleh tahan si penakut ni
indahnya dunia
kalau hari2 begini
tak yah fikir pasal akaun dan akaun dan akaun


hahahha ayah aku kena buli
aku suh hulur tangan ala2 baca doa


aku suka gambar ni
rasa nak tampo diri sendiri sebab malas bwk camera
tapi hasil camera cap ayam tak la menghampakan jugak




dah jom balik
nak maghrib dah









dah sampai jeti balik

nampak
dekat aje kan umah makcik aku
turun bot
jalan sket
dah sampai umah makcik aku
perut lapar
malam tu makan menatang laut lagi
kedai pun jalan kaki aje dari umah makcik aku
sonang

aira amik berkat makan gigi ikan
kahkahkah
gigi ikan tu lagi cantik dari gigi ko la aira
burpppp alhamdulillah
tq cik and family atas layanan 
lengkap mandi laut makan bagai
ni kalau alyssa tau, mau dia suh repeat pi umah cik ni
lepas aje makan malam, kami mohon undur diri ke apartment kami untuk beradu
esok ada acara lain yang perlu kami selesaikan pula

Comments

  1. First sekali.....seronoknya ada bot sendiriiiiii...huhuhuhu. Akak laki bini selalu berangan, bila laaa nak jadi kaya. Nak beli bot bawak gi mancing. Secondly...seronoknya mandi lauttt. Air laut tu memang sangat bestt...huhuhuhu...jeles. Laki akak tak bagi kitorang mandi laut...huhuhuhu

    Thirdly, akak sukaaa nengok laki awak tersenyum riang gembira bila ambil gambar dengan awak. Couple yang sangat sweet gitu....suka..suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami pun berangan nak beli bot sendiri
      parking kat port dickson
      kekekekekekeke
      awat laki akak tak bagi mandi laut?
      best tau akak

      Delete
  2. Weehhhh..kak, ini mendatangkan jelessss!
    Best gila wehhhh ada bot sendiri macam tu..

    Awat si aryan golek2 atas pasir tak bukak baju pelampong dia? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn la jeles
      kuikuikui tumpang rezeki naik bot org
      nak tunggu den ada bot sendiri ntah sempat ke idak

      aryan tu safety tahap gaban
      sebab tu tak bukak baju pelampong
      kejap men pasir
      kejap masuk dlm air
      biar ajelah dia pakai

      Delete
  3. Bestnye...siap ada bot sndiri....jap nk scrool entry sebelum nie...mana alyssa...

    ReplyDelete
  4. Cantik view tu beb. Subhanallah.

    ReplyDelete

Post a Comment