Pulau Pangkor - Part 4

entry ni aku nak share apa yang cover dlm island tour
RM90 sorang utk 3 jam punya tour

kelong2 menatang laut


perkampungan nelayan









ni dia buat kapal baru







terminal penumpang sungai pinang
dia akan brentikan kita kat sini selama sejam utk jenjalan
lepas sejam sila naik boat balik ye





dia punya van taxi semua kaler pink wei
cute!
kecik je bandar dia

kalau nak beli apa2 
kedai 2 row ni ajelah yang ada 



macam2 hasil laut ada wei


terkenal ngan ikan bilis mata biru
celah mana biru aku tak nampak
sebab dah arwah kan ikan bilis ni








jom sambung jalan








berjaya group punya resort
lagi la terasing
tapi cantik







boat gerak laju
kemana kami?
esok2 ajelah sambung
kuikuikui

Comments

  1. takde snorkeling ke?

    maybe bersambung esok :-)

    ReplyDelete
  2. ishhhh rindu pangkor tgk pic ko elly...aku last pergi mase mia umur 4 tahun kot.... gile lame kan.... tgu gak ni bile laa laki aku nak gi kursus kat sane haahaah leh aku mengekor...nampak tak tahap menyelit laki pi kursus hahaahahahaah.....

    aku rindu van teksi pink tu....walo pun ekon ala2 mcm tade tapi takpe laaa....redhooo naik ramai2 pusing pulau heheeheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama dah trip ko ke pangkor tu
      mmg dah tahap wajib repeat

      amboi kaki menyelit tang laki pi kursus ye
      aku pun dulu2 camtu
      jimat duit hotel weiiiii

      Delete
  3. seriously, den tak pernah tau ada khidmat tour macam ni kat Pangkor...den tgh study entry2 ekau ni kak...nakgi Mabul tak dapat, den gi Pangokor jadi laaaa...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa ada la
      aku harap hajat ko makbul
      tak kira la ke mabul atau pangkor
      atau lebih jauh lagi

      Delete
  4. apesal tiang dia nampak senget!!!

    ReplyDelete

Post a Comment