Pulau Pangkor - Part 5

lepas bot melewati berjaya group punya resort
kami ke sini





mandi manda
aku tak turun
takut
dalam weiii
dah la aku tak tau berenang
pakwe len la
dia bleh berenang
pelampung lak keliling pinggang ada
syok plak aku tgk pakwe berendam lagu ni
yang minat snorkelling bleh la




ada org tangkap landak laut
first time aku tgk
tajam weiii duri pacak2 tu




dah puas mandi manda bersnorkelling bagai
boat pusing balik ke resort
turunkan kami kat area pantai di resort


kami cadang nak lepak2 sini
malas balik bilik
masa utk mandi laut
camera off!


Comments

  1. Puas betul elly honeymoon kali ini
    Balik mesti sun-burn kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pun kak
      takpelah
      itam itu kan menawan

      Delete
  2. yang kaler kaler kat tengah landak laut tu apa?
    memang gitu eh/
    cantik lak..

    ko jumpa tak batu penyu..

    chop..
    bila kau pergi ni beb/
    * sambil kerut mata nengok date kat gambau tu*

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu mata dia la
      cantik kan
      biru!
      camera aku tak leh zoom dedekat
      aku pi 20 - 22 feb 2014 wakakakkakakaka

      batu penyu
      tak jumpa pun!

      Delete
  3. landak laut tu kalau masak 3 rasa sedap woooo...

    Feb 2014 ko pegi kak? hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment