Pulau Pangkor - Part 7

entry terakhir utk jalan2 ke pulau pangkor
rindunya kat anak2

hari ke 3
check out
layankan view2 terakhir lepas check out

cuaca cerah dan cantik
kalau tak mendung aje






tiba kat jetty dah
yang bestnya
ko tetap jalan lenggang kangkung
sebab luggage ko sampai terminal jeti kat lumut nanti baru amik
derang handle semua luggage





dah sampai lumut
cuaca panas melenting





kat luar jeti ni byk kaunter jual tiket feri
bleh gak beli sini kalau korang check in hotel len





lepas borong apa yang patut
kami amik kereta dan teruskan perjalanan ke KL




jangan lupa borong buah2an ye sepanjang perjalanan balik




trip yang agak singkat
tapi cukuplah utk kami spend masa berdua

cadangnya bulan december lepas aku abis exam nak bawak anak2 ke sini lak
harap2 ada lagi bilik kosong
cuma kerisauan aku adalah tentang cuaca
musim hujan kan
kang ada yang bertapa kat bilik aje lak
kuikuikui
jumpa lagi pangkor!



Comments

  1. Tapi kalau Dec tu sedang elok sebab anak-anak cuti sekolah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg elok sangat
      tapi cuacanya yang tak elok

      Delete
  2. Dah part 7 ke? Laa... Abis..
    Nak gi jugak la!

    ReplyDelete
  3. kalau pegi sekarang mmg mengadap hujan je la.

    ReplyDelete
  4. kak, ekau bertapa dalam bilik kalau pergi bulan Dec nanti....
    bulan Sept 2015 ekau gi bilik bersalin..

    hahahaha...

    den nak pecah tabong ayam nak gi pangkor before start cuti sekolah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii ko tak sayang jari ye
      mengata aku
      ntah2 ko pun sama

      Delete
    2. amboi ko singa
      tak menahan
      join gelak gak ye
      ko pun sama
      ntah2 tahun depan ada hasil

      Delete

Post a Comment