Pulau Pangkor - Part 8

entry tambahan utk trip ke pangkor
baru aku tingat sebab tak share lagi ngan korang satu benda
pehal ada rimau kat restoran2
kat tepi restoran cam ni
hatta kat area makanan (buffet style) pun ada rimau

kerana
nak takutkan menatang2 ni dari mai dekat
dan makan makanan yang dihidangkan
selain dari itu
nak elakkan menatang2 ni kacau korang tengah makan
nampak tak
elok je dia bertenggek kt pagar tepi restoran
sila jgn bagi burung ni makan
kang makin banyak burung ni mai ye
pastu ko bagi makan, ko kena attack
masa tu ko jgn salahkan pihak pengurusan la ye



selain dari menatang kat atas
menatang ni jugak





so ingat ye
menatang ni bleh aje attack kalau dia rasa nak attack
ko precaution itu adalah lebih baik gitu
kali ni betul2 tamat dah entry pangkor 
kahkahkah

Comments

  1. Haiwan2 tu tak ke lama2 boleh tau itu patung rimau?

    ReplyDelete
  2. Lama tak gi Pulau Pangkor...last trip ngan company hubby....
    Tapi kat Pulau Pangkor ada apa yek Elly ....mcm tak de apa kan...

    ReplyDelete
  3. Tgh plan2 trip jgk ni. Tmpt dkt dulu br g jauh2 skt. Dlm malaysia je pn.

    ReplyDelete

Post a Comment