tarian apakah ini

jgn tanya aku
sebab aku tak tau

masa nak pi kelas di satu petang
masa tu kapal terbang MH17 baru aje terhempas
tetiba ada sekumpulan penari ni dok jalan2 bergendang2 menari2 dan brenti kat area depan central market ni
pakaian derang sedikit pelik
1st time aku tgk
memandangkan ada 10 minit lagi sebelum kelas bermula
aku pun brenti la tgk pe derang buat







ada sesapa tau
tarian apakah ini?

Comments

  1. Entahlah kakak lagilah tak arif bab ini semua
    Tradisi Cinalah ni agaknya..

    ReplyDelete
  2. Macam Korean, atau pun puak2 kat Tibet tu.

    ReplyDelete
  3. entah la beb..
    tapi topi dia lawak..kah kah kah..

    Beb..den percaya pasal ilmu pelaris itu..
    Yg den maksudkan ialah, benda tu khurafat sebab mempersekutukan Allah...Moga kita semua dijauhkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg lawak
      aku siap gelak2 lagi masa tgk
      dah mcm kembang setaman kat kepala
      jgn la ada yang pang aku lepas aku komen cam ni
      mmg la khurafat
      tapi org kita yang diberikan akal fikiran ni amik pusing ke semua tu weiiii

      Delete

Post a Comment