ragam anak2

masing2 beli mainan
alyssa beli monopoli
aira beli hello kitty
aryan beli ambulans ngan bomba
lepas berhari2 men monopoly ngan papa
derang main ngan aku
kahkahkah sampai nangis2 derang semua
sebab kalah ngan aku
sampai bankrup sorang2
wkakakakakkakaka
padan muka korang
dah kalah nangis
tu lengit ok!
kuku kemetot aryan
suka sangat gigit kuku
batman pengsan
gaya aryan tido


baru2 ni 
aryan melukis
aku terkejut
sebab umur dia baru 4 tahun
dah lukis camni
alyssa ngan aira 
at age 6
lukis org lidi lagi
aryan kata ni gambar teacher dia
hahahahahhaha
comotnya mulut aryan makan aiskrim
alyssa tengah buat homework aritu
kepenatan
kemain ko berniaga ye alyssa
loom band
gasak la korang


macam ni pun bleh
kakakakkakakakaka

Comments

  1. cakap kat allysa myra binti nulwhoffal arselan
    antie singa nak sepuluh gelang getah
    campur2 warna

    ReplyDelete
    Replies
    1. eja nama pun salah
      ada hati ye antie singa
      kahkahkah
      alyssa kata antie eja bebetul nama dia
      dia buatkan sepuluh
      kahkahkah

      Delete
    2. alyssa myra binti nulwhoffal arselan

      [ tang ' nulwhoffal arselan' tu aku kopipes ]

      Delete
    3. Antie singa x letak nur....so buat separuh je gelang getah
      Kahkah kah

      Delete
  2. hahaha..ni nnt deme dah beso baca blk entry ni mesti deme malu hahaha...
    elly cer bawak anak2 ko ke big bad wolf...mesti deme excited!

    ReplyDelete
    Replies
    1. derang baca blog ni pun derang gelak2 kahkahkah
      bawak anak2 aku ke big bad wolf????
      kalau aku bawak, mmg abis diborong weiiiiii
      bawak ke pesta buku pun rabak aku ni ar
      umah aku tu, bersepah buku
      mmg anak2 aku kaki beli buku

      Delete
  3. ENTRY MENCUIT hati aku...satu2 gambar buat aku tersengih beb...mcm2 peel anak2 ko elly...heheeheh..tapi comel...

    betul ckp ko, aryan pandai lukis..biase nye umur 4-5 tahun ni org lidi...eh 6 tahun pun org lidi jugak.... agaknye lelaki kot kan...lelaki kan bab2 melukis ni mmg cepat sikit.....

    pic last tu sadis...risau tersembam jek hahahaha....penat sgt le tu kan...anak2 aku pun selalu gak jadi mcm ni wey...lagi2 mia tu kaki membuta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak2
      gitu la lieya
      mcm2 hal derang ni
      ntah la lieya
      anak lelaki sorang ni
      len macam tau tak

      haaaaa yg last tu mmg sadis
      ngantuk sangat dah kekdahnya

      Delete
  4. Allysa dah ada business minded ikut papanyalah apa lagi. Kekecik dah pandai nak cari duit walaupun duit kat rumah dah berkepuk makan tak habis haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah kak
      ada je otak dia nak business
      tapi modal dia mama papa yang kena kuar
      pastu dijualnya below kos
      hahahhahahaha
      kena groom lagi si alyssa
      ni
      duit berkepuk2 ke kak
      alhamdulillah, aminnnnnnnnnnnnnn

      Delete
  5. Mak nya bagi chance skit kat anak2..asyik nak menang je :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maknya ajar dunia realiti bila main games
      tak de mcm papa dia
      anak kata jgn beli property tu
      papa tak beli
      kasi anak
      anak xde duit
      kasi duit
      main ngan mama, sorry la
      sukati mama la kalau mama nak beli property
      sampai kat kawasan mama sila bayar
      hahahahahhahaha

      Delete
  6. hahaha!mama pembuli..kesian dorang.hi sis! I'm back!

    ReplyDelete
    Replies
    1. as usual
      mama mmg suka buli2 manja

      eh lama diam
      good to hear u're back!

      Delete
  7. Zaman anak anak nekcik dulu ..ambik gambar..print masuk album...sekarang senang tak payah beli pilem..cuci..terus boleh simpan sebanyak pun.....album nekcik ada hampir 20 keping simpan gambar depa kecik!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah la nekcik
      dulu2 kan gambar print
      skang gambar semua dlm laptop, kat handphone, dlm fb, dlm blog

      semua malas nak print
      ni kalau diprint mau bersusun album

      Delete
  8. 'Cantik'nya teacher si Aryan tu... Hehehe...

    Mesti ada perkara yang buatkan Aryan suka kat teachernya tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha
      teacher dia tu
      kawan gado
      kakakakakkakaa

      Delete
  9. Sok sok tengok balik gambar ni....kejap jer dah besar anak anak tau Elly...
    Gitulah anak kecik kecik mmg memasing nak mainan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak
      ni pun rasa derang dah besar
      nak pelok2 cium2 pun dah tak best
      sebab bau masam peluh je banyak
      hahahahhaa

      Delete

Post a Comment