sepetang ni port dickson

bosan asyik jalan2 ke mall
tetiba tengah otw ke alamanda putrajaya
kami tukar arah
ke port dickson
ala bukan jauh pun dari umah kami
tak sampai sejam
mmg lekas guna lekas hway!

kami ke area pantai dekat ngan imigresen punya resort
tak la ramai org
tapi tak de tandas bagai


main pasir
aryan tu dah la pakai suar jeans
yang kakak dia berdua
pi tanam kaki aryan dlm pasir
bleh bayang tak camner rupa pasir kat suar aryan?


ke teluk kemang
ke pd waterfront 
layan giant bubble sebelum melepak kat starbucks











layan sunset sambil mengopi 
alhamdulillah
burpppppppp

Comments

  1. Saya baru je pergi Port Dickson awal cuti hari tu. Tak jumpe pun akak. Hehehe...

    McD PD tu saya pernah masuk dalam tu time dia baru buka dulu, tak ingat time tu 2012 atau 2013.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh
      port dickson tu besar tau

      camner nak jumpa

      Delete
    2. Hehehe... Sabtu lepas pun saya pergi Port Dickson balik...

      Delete
    3. Dating? Tak lah...

      Pergi dengan family, jumpa saudara. :)

      Delete
    4. heheheh
      alah, dating pun apa salahnya

      Delete
  2. bestnye...dah lamer xlepak santai santai...asik ke mall je...

    giant buble...terrornya anak dara berdua tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ke mall aje pun bosan
      sesekali beraktiviti la

      Delete
  3. Kitorang gi situ mancing ikan 2 weeks ago. Layaaann.. Oh semalam baru akak gi pusing2 situ. Bawak nenek jalan2. Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kak
      kami nampak gak org memancing

      len kali kena tgk2
      entah2 akak ngan suami mancing
      hehehehhee

      Delete
  4. Wahhhh....ke PD jugak yeh.....berganti jaga kawasan le kita Elly hihi... okje baru sampai rumah semalam...
    Tak berdugong dlm air ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah
      ke PD
      layan gak sesekali

      tak berdugong la
      unplan pun mai PD ni
      hehehehehhe

      Delete
  5. time allysa buat bubble besor besor tu.. kalau ko pergi letupkan..
    nangistakdia??!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali tak la nangis
      kalau berkali2 mau meraung budak tu
      kahkahkah

      Delete
  6. Hahaha... baru nak tanya dah Doc tanya...hihi.
    Hmm.... suka bubbles tu. Buat photography project best tu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha sekali 2 tak la nangis
      tapi kalau kerap kena pecah meraung gak budak tu
      hahahhahaha
      yup photography project best kalau buat
      en syed la buat,
      sebab hasil kerja en syed cantik2
      hahahahhahaha
      saya camera selalu dlm muzium
      kekekekekekkekee
      eh giant bubble ni ada lagi satu fesyen yang akau kuarkan belon besar byk2 tau
      ada tempat2 yang ada mcm tu
      kalau buat photography project mmg best!

      Delete

Post a Comment