selamat kembali ke sekolah

ohoiiiiiiiiii
aku bz ngan anak naik sekolah
bz mcm org lain yang risaukan anak2 derang mai sekolah utk 1st week ni
padahal anak tu kemain cool je kat sekolah
nanti hati dah tenang kita share cite ye
meh sini
nak blanje satu gambar!

Comments

  1. Sebenarnya kan Elly kita baru nak kembalikan rentak bila anak sekolah. Maklumlah dah 2 bulan rehat bukan main kan.. kakak pun sama juga macam sibuk dan letih rasa..

    ReplyDelete
  2. lambat lagi nak mengalami kebizian spt itu :-)

    ReplyDelete
  3. akak masih cool lagi,....anak dah besar..hahaha

    ReplyDelete
  4. tu leee...rehat sebulan lebih nak dpt balik rutin asal tu makan mase gak le.... tapi budak2 ni hepi jek sbb dpt jumpe geng sekolah..... mujur takde anak darjah 1 so senang lagi aku takde cuti2 tuk skodeng anak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bebudak happy
      mak budak yang tak happy
      hehehehhee

      Delete
  5. Awesome sungguh foto tu! Shot kat white room ke?
    Elok di print dan frame kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup
      member invite
      tak sangka lak it turns out so cool macam ni

      Delete

Post a Comment