yes!

syukur alhamdulillah
akhirnya dpt kunci rumah!
permulaan tahun baru yang baik!

jenuh la nak merancang lepas ni
tambah lagi satu kerja
hungga hungga


Comments

  1. Alhamdulillah... bahagianya bila impian jadi kenyataan Elly..

    ReplyDelete
  2. wah rumah baru...best best....selamat berkemas...

    ReplyDelete
  3. Wahhh...tak sabar akak. Design sendiri ke, pakai ID ni nanti Elly?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgh berfikir lagi kak
      so far blom plan apa2 hahahahha
      sebab totally blur
      terkejut barangkali

      Delete
  4. Replies
    1. tq TA!
      aku teringat kat ko kalau bab deko2 ni

      Delete
  5. Alhamdulilah..rezeki tahun 2015 masuk rumah baru ye...bila nak ajak makan makan tu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah nekcik, rezeki tahun baru
      insyaAllah, tiba masanya insyaAllah sampai jemputannya

      Delete
  6. Tahniahhhhhhh kak!!!!
    Doakan den dapat beli rumah gojes macam rumah ekau yaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dik!
      aku selalu doakan kawan2 supaya kita sama2 berjaya, what friends are for rite?

      Delete
  7. Saya pun nak beli rumah jugalah...

    Tapi setakat ni hanya mampu beli rumah mainan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya doakan impian ustaz akan jadi kenyataan
      saya pun mula dengan angan2
      angan2 10 tahun lepas diakhiri dengan kenyataan
      cukup2 bersyukur, alhamdulillah

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Post a Comment