AFF Suzuki Cup 2014 - Final: Part 2

aritu dah buat part 1
so arini sambung part 2

up entry terhegeh2 mmg sinonim ngan aku
so bertabahlah

utk yang miss entry, bleh la scroll entry part 1 tu
aku rasa aku share moment2 ajelah ye
kita semua pun tau kan, malaysia tewas pada thailand
tapi tewas dengan penuh bergaya!
i like!

meh layankan few pic before game start



 angkut anak member skali
mmg dia seronok sangat2 dpt ikut
katanya nak ikut lagi len kali

 budak 2 ni
aduyaiiiiiiii kejap dia baik gurau2 manja
 kejap dia melalak
nampak tak perebutan kasih sayang mama
 akhirnya dia menang dpt mama
bangga la tu
 aira cool aje walau kalah
pakwe aku ni dah cam reunion kekdahnya
jumpa kawan2 lama dia
ramai gak yang mai

as usual
ultras malaya


gambar gegar
dah cam parkinson aku ni
kali ni aku pinjam lens cousin pakwe
best lens dia leh zoom lebih baik compare camera standard aku
tapi sebab lens tu leh zoom lebih baik
makanya amatlah berat utk ku pegang
itu pasal la goyang2 gambar ni
nampak tak crowd utk ultras malaya ni
best kan
aku pun cam ni gak tau
join mereka sekaki
dari tempat kami duduk




penyokong2 thailand


sehati sejiwa
nampak semangat si alyssa
ni mmg kaki stadium



si dengki mmg cam ni
sapa lagi kalau bukan aryan
pasukan thailand memulakan warm up

usai waktu maghrib
masuk la pemain2 malaysia
sorakan bergema




ok jumpa next entry


Comments