Congratulations Amy & Anuar

25/01/2015
cuaca cerah dan awan cantik sangat
pagi tu pakwe berfutsal pelikat
tengahari kami memulakan perjalanan ke kg nakhoda, batu caves
dua bradik ni dah lentok dalam keta
kepenatan la tu main pagi tadi kat taman santak sampai jam 12 tengahari
yang bujang tu nek beskal sampai jatuh dlm longkang
tengok2 elok je dah landing dalam longkang ye aryan
ikut je petunjuk amy & anuar
25/01/2015
amy ni geng alam maya aku
so wedding yang aku attend ni adalah geng2 alam maya aku
senang cite geng kebun farmville
dan geng2 social club xbrain, klbox dan jom sayang
tak sangka geng2 alam maya berjumpa di alam nyata
masa aku gila main farmville dulu
tak yah cite la
sakan wei

ni erin
sempat jumpa
aku sampai dia nak balik dah
nice to meet u erin
lama tak lepak ngan ko sejak ko dah berumahtangga semula
antara kami yang hadir

congratulations amy dan anuar


yang belah kiri duduk tu datang dari bintulu
nampak tak komitmen gila kami





bab bergaya serah kat korang ye!
moga bahagia sampai ke jannah ye amy dan anuar
we are happy for both of you!

Comments

  1. asalamualaikum...tahniah amy dan anuar...

    :-)) kanak2 kalau depan kamera..pandai aje bergayanya tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam

      budak2 ni tak yah ajar
      pandai je bergaya

      Delete
  2. salam kenal,, budak2 kalau asyik main,, pastu masuk kete confirm tido hihihi,, sama ngan bujang saya tu :-),,wahh pose baik punya huhu,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal saniah
      tq mai sini

      budak2 kena aircond
      lalok la dia
      nak2 kalau dah kepenatan

      Delete
  3. den nak komen kat gambar pertama ni...komposisi, warna..dengan awan macam tu..dibelakang rimbunan dedaun nan hijau...perrghhh..den suka gambar tu! hahahaha..

    geng kebun farmville?
    hahahaha..
    ekau ada tak geng angry bird? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tq suka gambar den
      pakai hp cap badak je

      ahah la geng farmville la
      angry bird tak de la
      sebab geng2 farmville tu
      skang dah convert men game len2 yang up to date
      wkakakakaka
      apapun kami mmg main game sampai skang

      Delete
  4. Assalam ndyra,
    hamboih3
    berkaca mata itam tu uols :P

    ReplyDelete
  5. Akak punya kebun tu da ada hasil ke belum?

    Atau sekarang dah tumbuh lalang 2 meter macam saya...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada dah hasil
      cuma hasilnya di alam maya la
      skang kebun dah terbiar
      rasanya dah lebih 2 meter kot ustaz

      Delete
  6. aku cukup malas pergi kerja kawin!!!

    santak!!
    sungguh muo/johor!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pehal malas
      kang anak ko kawin sapa nak mai?
      hahahahha

      anak johor gitu la
      santak!
      lantak!
      hentak

      Delete

Post a Comment