Q-Dees Konsert 2014: Part 1

sila jgn tanya 
baca aje
abaikan tahun 2014 itu akkakakaka
cam biasa
blog aku sukati aku aje

konsert ke 2 utk aryan
konsert terakhir utk aira
tahun ni tamat sudah pra sekolah
tahun 2015 dah mula darjah 1
yang belah kiri tu pakai baju sekolah kan
muka stress tak dpt join konsert adik2
aira dan aryan pi konsert ngan aku
manakala alyssa pi sekolah dia ngan pakwe hehehehehehe
sorry alyssa
at least mama dah dtg the day before tgk kakak naik pentas

konsert utk tahun ni masih lagi di akademi percukaian bandar baru bangi
so far tempat ni sangat selesa
aku pepagi dah mai
sebab nak dptkan seat paling depan
hahahahhahahaa

konsert belum bermula 
tapi anak2 ni macam2 dia dah buat di dlm dewan dan di atas pentas
aku wonder la
camner la cikgu2 kawal mereka kat sekolah
macam2 perangai ada





dengan penuh konfiden dia bergaya time org nak snap gambar dia

aryan punya bff
kata aryan, namanya KIMAN
pengetua berucap
dewan mmg sangat2 selesa utk kami
aku cam biasa mai awal2 sebab nak dptkan seat depan skali

jom tengok acara pertama aryan
utk kanak2 berumur 4 tahun
bacaan rhymes
aduhai sakit perut tengok gelagat derang atas pentas




 amboi sakan ko ketawa ye aryan


persembahan kelas aryan berakhir dengan masing2 yang lelakinya selak baju tunjuk perut hahahahahhahaha




Comments

  1. Apalah agaknya motif kena selak perut tu:)
    Tengok mereka semua tu nampak sangat semuanya tak ada rasa cuak langsung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la kak
      apa motifnya
      kami yang tengok persembahan derang, dekah2 ketawa
      macam2 perangai bebudak ni
      mana ada takut kak
      buat persembahan penuh confidence

      Delete
  2. bestnya ada ceremony mcm ni! err...kenapa ada aksi tunjuk perut atas stage ni dik oi hahaha..
    nampak semua gembira. dah tentu mak bapak pun happy kan elly

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak2 biasalah
      asal bleh je
      janji derang happy hahahhaha

      Delete
  3. Adoiii.... comelnyaaaa!
    Konfiden betul diaorg! Looked like they are having a lot of fun!
    Kalau El selit 1, 2 videos sure lagi best ni :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg comel2 derang ni
      sangat confident dan tak takut kat atas pentas

      ada video
      nanti bebila free saya share

      Delete
  4. hahah ni tahap basi melepek ni wey...tapi takpe aku pun selalu jeee buat gitu...cume skrang jek aku tade bahan nak update blog kakaakakakaak.....

    aku sejak2 mia mija masuk sek kebangsaan..dah lame tak pi konsert2 gini...ni dayyan dah masuk tadika ni dpt le aku mengkonsert kan diri aku lepas nie....cume tak tau le cic ade ke tak konsert2 ni ....

    aryan mcm biase...penghibur suasana...keletah betul anak bujang ko nieh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh cic pun ada la konsert
      ko tunggu ujung tahun

      Delete
  5. [ aku nak ngomen secara jamak takhir ni.. masa line macam siput .. aku baca dan komen dalam hati je.. hari ni laju lah line nya ...]

    apakah nursery rhyme yang ada kaitan dengan selak-selak perut eh!!??
    kahkahkahhhh
    berjemaah angkat baju tunjuk perut!!
    sure sakit perut gelak!!!

    beb..
    kalau gitulah hasil fotographernya..
    baik aku je yang ambik..
    lagi lawo!!
    serius..
    macam kamera kat telefon je..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de kaitan wei nursery rhyme ngan selak perut
      aku pun tak faham
      berdekah2 ketawa kami tgk persembahan derang

      hasil?
      mmg sangat2 mengecewakan

      siyes?
      kalau aku tau
      aku call ko suh mai!

      ko tau
      camera dia kalah camera ko
      tapi hampa tgk hasil
      aku rasa derang ni terror outdoor la
      indoor hampeh

      tapi fotographer kan
      kenalah terror indoor dan outdoor kan!

      Delete

Post a Comment