Q-Dees Konsert 2014: Part 2

kita tengok persembahan kedua dari aryan dan classmate dia
kali ni dia main gitar
alamak lupa lak lagu apa
en syed ada saya videokan
free saya sharekan
utk makluman, saya hire photographer utk konsert ni
tapi hasil gambarnya agak mengecewakan
majoriti gambar2 utk konsert ni adalah hasil bidikan fotographer tu

sempat lagi ko berpeace ye aryan
pantang nampak camera
peace aje dibuatnya
inilah 8 org classmate aryan yang seusia dia 4 tahun




ada 2 fotographer utk aku 
tapi tetap hasilnya agak mengecewakan
kenapa amik fotographer?
nanti aku kongsikan di akhir entry ye


amboi aryan
kemain ko ye
tapi mmg klaka la cikgu korang ni
plastik gitar tu pun tak bukak hahahahhahaha
next show
persembahan nasyid dari aira dan kawan2
kami kata ni nasyid frozen dah insaf
pakai baju frozen tapi berselendang
hahahahahahhaha
part of aira's classmate
tahun akhir mereka di sini 
sebelum memulakan sesi formal persekolahan








insaf kan tgk nasyid ni
hehehehehhe
apa pun anak2 ini
kalau diberikan tunjuk ajar yang sewajarnya
mmg mereka mampu buat persembahan yang baik
more show coming in
jumpa di next entry


Comments

  1. Aryan tu boleh tahan ligat Elly
    Buat kakak senyum tengok keletahnya:)

    ReplyDelete
  2. hah hah hah hahhhhh!!!!
    insap antie !!!
    sampai duduk-duduk atas lantai!!!!

    aku lak yang sakit ati nengok gambar fotografer berbayor gini..
    dia tak cam aryan dan aira yang mana kot??!
    main ambik gambor gitu ..
    close up tak ada?
    yang tunjuk ekspresi muka aira dan aryan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun insap wei

      kalau ko sakit ati
      aku lagi la sakit ati
      aku dah buat sesi perkenalan
      dan aku duk seat depan
      aku hint
      aku dah bagi program kat dia
      supaya dia alert
      siap bgtau kedudukan anak2 aku
      pun cam hampeh
      ada tapi cam apa la
      gelap gelita
      tak senonoh
      gegar
      nak up pun tak de mood
      tu yang lambat entry ni kuar
      jenuh memilih gambar mana nak up sebab byk tak elok dari elok

      Delete

Post a Comment