Q-Dees Konsert 2014: Part 3

kita sambung lak cite konsert
persembahan dari aira
joget bollywood
syok lak tengok derang berjoget sakan
tak sangka anak2 kecik ni comel2 dan sangat berbakat ok
tahniah utk cikgu2 yang mengajar mereka menari
tak dpt aku bayangkan camner cikgu2 ni mengajar derang










utk konsert kali ni
aira dpt masuk final pertandingan bercerita
peringkat saringan dah di buat masa kat kelas
so masa konsert finalist aje yang ada
cerita pengembala dan biri2
kat rumah bukan main praktis
suara turun naik, kuat pelan, tangan gerak2
skali atas pentas
dah cam pak pacak jadinya
aira ni pemalu sket
aduhaiiii aira, tak pelah, aira dah cuba yang terbaik
dah berani naik atas pentas pun dah cukup baik

apa pun, aira gagal menang pertandingan bercerita ni
dpt saguhati aje
ok la tu anak mama
mama bangga ngan aira

persembahan baca pantun dari classmate aira yang lain
dan ini persembahan dari anak2 yang berumur 5 tahun


dan ini persembahan terakhir dari classmate aira 
kalau aira joget tarian bollywood
derang joget tarian melayu 
hebat anak2 ni
more on next entry


amboi kemain
mentang2 baru balik cuti panjang CNY
memasing monday blues ye

jom
kita rajin2 kije
muahahhahahahahhaa
aku lak
tak tau mana nak start kije yang mana dulu ni
bersusun kije wei
penyudahnya blog yang aku update dulu
ekekekekekekke
happy working peeps!



Comments

  1. aku tak monday blues..
    aku suka monday!!
    rezeki banyak monday-monday ni..

    ni namanya Elsa Kapoor!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku suka je hari apa pun
      sebab Allah bagi aku nyawa utk sambung idop

      aku tau
      dr mmg suka monday
      byk ke issue MC arini
      kahkahkah

      Delete
  2. Assalam nadyra,
    amboi3
    sakan aira joget yer
    comei3 he3

    ReplyDelete
  3. Wsalam
    Tak sangka anak dara tu hebat berjoget

    ReplyDelete
  4. Saya takde Monday Blues, sebab tak sabar nak masuk kerja... :)

    ReplyDelete

Post a Comment