WW - 11/02/2015







Comments

  1. Kalau yg ikat guna talipinggang patutnya tak boleh. Kena puntal baru betul elly hihi... gelihati kakak tengok team ini:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua puntal asal boleh je ni kak
      hehehehehhe
      yang terlorot pun ada

      Delete
  2. Risau tengpk.takut terlondeh kang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala terlondeh pun apa ada hal
      mmg memanjang terlondeh

      Delete
  3. pastikan ikatan sempurna

    takut je kak ton bila korang jadi viral bila kain tercabut. kak ton bakal tumpang malu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha ikatan asal bleh je aku tgk
      memasing suar ada kt dalam hahahahha

      Delete
  4. El, ada tak kejadian kain pelikat terkoyak? Hihihi...
    Anyway, saya suka foto yg b&w tu! Nice! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terkoyak?
      cik abang saya la antara yang pelikat koyak tu
      sampai skang saya lom jahit
      saya kata next time main futsal pelikat, repeat kain pelikat tu

      Delete
  5. aiyoooooo klasik sgt ni. very the legend hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment