WW - 18/02/2015






















Comments

  1. indoor photo shoot!! aku sukaaaaaaa sgt! hr tu kitorang dah penah buat outdoor photo shoot. ni tggu baby irfan beso sket and plan nak buat indoor photo shoot plak.
    berapa rm pakej yg ko ambik ni? cer citer cer citer.. dpt cd free fuul of picture tak?
    weiiii elly ko kurus arr. camne bagi slim tang perut? larome?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tak leh citer
      sebab member aku yang invite aku mai
      dia kata while anak dia tukar2 baju
      aku leh slot in bergambar hahahahahhaa
      mmg havoc aritu
      sebab ada lagi satu couple yang mai hahahahahhaha

      kurus?
      aku gemok!
      perut buncit!
      jenuh tarik nafas tu wei

      Delete
  2. Amboi! berfoto shoot pulak ye:)
    Kalau buat 5 tahun sekali akan nampak perbezaannya elly
    Menarik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebetulan kak
      kawan invite
      kalau tak
      tak de gak

      Delete
  3. yeahhh...hidup JDT heheeheheh

    aktiviti wajib aku time raye nie...dah lame tak berphotoshoot santai2 gini...balik2 berbaju raye ekekeekekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah JDT forever


      hahahhaa
      sila buat
      tapi bukan ngan baju raya ye

      Delete
  4. Nice shot dear..!! Sonok plak tgk orang berphotoshot bagai nih..

    ReplyDelete
  5. Ooooo.... Ni la dia photoshoot itiewww...?!
    Best...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah nai
      some of the pics
      rabu ni share lagi

      Delete
  6. aduhaiii anak beranak jadi model ni!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe
      wajib la nekcik
      kami kan keluarga bahagia

      Delete
  7. gambar2 di studio ker? untuk apa ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah
      white studio
      saja suka2
      memenuhi jemputan kengkawan

      Delete
  8. bestnye photoshoot... terpancar wajah ceria :)

    ReplyDelete
  9. haaa...
    photographer ni aku suka..
    santek santek gambar!!

    ko ada baju Johor tulisan jawi tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tq

      tak de lagi
      tgh plan nak beli
      lom jumpa kedai
      kawan aku kata ada jual online
      aku nak pi cari nanti bila free

      Delete

Post a Comment