Kids Cabin @ Avillion Port Dickson

bila kita di sesuatu tempat, kita pergi dan manafaatkan segala kemudahan
jom ke kids cabin
boleh tengok apa aktiviti yang ditawarkan
ada yang kena bayar
ada yang free
kita manafaatkan yang free dulu 
hahahahaha

oh ya
kami dpt free ceramic painting utk 2 org sebab kami amik package
jom redeem free ceramic painting
masuk sini ada la toys
pastu kalau nak buat aktiviti lain, refer pada schedule kids cabin
sebab ada timing2 yang tertentu utk aktiviti2 tu
lets start our ceramic painting
aryan tak de ceramic nak paint
so bagi dia kertas putih utk dia kaler
ceramic yang asalnya putih polos, kita cat kasi cantik

akak sebelah tu ngan anak2 dia lukis kat beg
kaler cantik2 ye
mama tengok dan  perati je



tengah2 kaler, ada event kat tepi kids cabin nak mula
hari ni kelas buat pizza
tinggalkan ceramic dulu
layan buat pizza, baru sambung buat ceramic tu

attention kids!
chef akan ajar camner nak buat pizza


masing2 tak sabar nak buat pizza sendiri
masing2 memulakan projek pizza derang
kemain suka bebudak ni
yelah bleh men tepung, uli2, gelek2 kahkahkah


chef paling kenit buat pizza
hahahahhaa last2 aku kena tlg dia siapkan pizza dia





sapu sos



asal boleh je minah ni sapu sos 
hahahaha
mulakan dengan tabur isi bagai




siap tabur cheese aje, tulis nama masing2 kat pizza
kang tak tulis tertukar lak pizza korang
ni pizza aira 
sket sangat cheese
ni pizza aryan
mama gila kose letak cheese banyak2
hahahhaha
lupa lak nak snap pizza si alyssa
lepas siap, chef bakar
kena tunggu dlm 30 minit utk tuntut pizza masing2

patah balik masuk kids cabin
siapkan ceramic masing2




ok dah siap
ni alyssa punya

ni aira punya
jenuh aku touch up si aira punya ni

ni aryan punya
hahahahhaha
ceramic tu lepas siap
tinggalkan aje di kids cabin
sebab lepas kering
staff kat kids cabin tu akan sapu pengilat kat ceramic tu
kami collect ceramic alyssa dan aira tu masa check out
cantik ok hasilnya

pizza alyssa dan aryan dah siap
aira punya next round bakar



pizza aira siap masa derang berendam dlm pool
walau nampak simple, mmg layan la 
berendam dlm pool
pastu makan pizza panas2 
perghhhhhhhhhhhhh
licin wei pizza tu kami bedal
3 ketul pizza makan berlima
mmg lebih dari cukup!
burpppp
alhamdulillah

Comments

  1. Worth million dollars...nyumms

    ReplyDelete
  2. Looked like a lot of fun! :D
    Memang elok sgt bagi kids this sort of activities kan. Tak le main games je.
    At first I wonder kenapa ada org tak berbaju kat background tu... Oooo... ni kat Avillion... by the pool agaknya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg fun
      sesuai utk kanak2, at least beraktiviti

      activity pizza ni by the pool
      so mmg la ada umat2 tak berbaju
      hahahahhaha

      Delete
  3. Kalau tengok gambar-gambar ni, saya pun teringin gak nak join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. usahkan ustaz
      saya pun nyibuk sama
      hahahahhaa

      Delete
  4. Assalam nadyra,
    best la tempat tu
    fun & learning for the kids
    p/s : sapakah gerangan yang tak berbaju dalm gambor nak buat pizza itu he3 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      yup, sesuai utk bebudak

      tak tau la sapa
      maybe ayah pd one of the kids yang join buat pizza tu

      Delete
  5. nampak tetek!!!!!!!


    hahahhaaaaaaaaa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahah
      yang penting bukan tetek aku atau pakwe

      Delete

Post a Comment