makanan di mana mana

bertabahlah nafsu makan
jagung + susu
masyaAllah manis gila wei
potong kaki betul manis dia
nasi ambeng terbaik
RM4.50
bandar baru bangi
nasi lemak bungkus
warung bunian
fuyoooooooooooooo sedapppppp
nasi goreng belacan thai
restoran zurina, bandar bukit mahkota
tak nyesal makan
mmg sedap
ciku
buah favourite aku

mangga
pisang
jambu air
mee tarik warisan
bandar baru bangi

 ioi city mall
baru bukak
ada promo
wajib la bedal
starter ni mmg sedap weiiii
 order 2 menu
dpt 1 percuma
jgn tanya nama menu
aku tak ingat
pakwe amik salmon
tebal nak mati salmon dia
shrimp lagi
 ni aku punya
3 medellion
 yg ni free
pasta 
shrimp dia byk gila
 nak kena tonyoh ngan limau?
 pisang cheese
 sushi king la

 restoran tasik idaman
ikan pari sedap weiii
layan time ujan2
panas2 masuk tekak


 mee tarik warisan
lamb


 manhattan fish market
air ni aku suka
ada rasa peanut


 ben's pavillion
layan minum petang
ice latte
 banana coc salted caramel

restoran d'santap
kat area jln genting klang
asam pedas ikan merah dia sedap
laksa bawah pokok area umah aku
sedap weiiiiiiiiiiiiiii
dah 2 minggu aku repeat
hot latte
mc cafe

red velvet cake
mc cafe
so so aje rasanya
kopi aku buat guna dolce gusto
restoran tasik idaman
sambal ni sedap gak
pari bakar lagi
cantik kan surrounding restoran tasik idaman ni

signature dish
udang butter


makanan ruji kat opis time tak sempat makan
 bday mantan PIBG
celebrate kat kantin sekolah
ni chocolate banana cake from secret recipe
gua sponsor
 amik nasi kaler




 aku makan sket je
dietkah?
kahkahkah

 aku request ni
nescafe tarik
sebab ngantuk time meeting
lately ni meeting abis jejak jam 12 malam
amboi perli aku nampaknya buih sampai nak melimpah ye
 lempeng kelapa r n r serdang
 ini mak uda pakwe buat
sedap wei
yang kaler ijau tu ada rasa durian
walllahhhhhh
 sapan kat area teras jernang
roti canai satu
capati satu
burppp alhamdulillah
 restoran tasik idaman bangi
ketam sambal
perghhhhhhhhhhhhhh
sedap weyyyyyyyyyyyyyy
 char koay teow tepi jalan area umah aku
aku tgk ramai org makan
aku pun try
tak sedap la plak
 ikan talapia
cikgu transit anak aku bagi
masak lemak cili api letak belimbing
sodap wei!
ikan fresh lagi
 pavlova
ni yang aku nak sangat

dah abis
lap air liur korang



Comments

  1. hahahahaa,.... macam tau2 je lap air lior lepas habis scroll ...
    tengah bayang kan kalau semua ni untuk satu hari punya makan... perut saya takde space.... huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahah
      tak lawa la kalau meleleh beb

      mana bleh satu hari
      ni berbulan punya makanan kita compile jadi satu entry

      Delete
    2. kan betollllllllll!!

      hambik!!
      61 keping gambau makanan!!!!

      Delete
  2. Ben's Pavilion tu kat mana?

    restoren tasik idaman tu kat mana? bangi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ben's pavillion, tingkat atas,
      ko cari coach
      tingkat atas
      atas lagi satu
      hehehehehe
      ada lagi cawangan dia
      sila google
      hahahhaha

      restoren tasik idaman tu
      kat belakang umah den
      beso tasiknya
      selesa tempatnya
      mahal sket
      tapi sedap
      dan oklah dari den nak pi travel sampai ke bagan lalang tu

      Delete
  3. Ala... Mentang-mentang time saya lapar saya tengok entry ni...

    Restoran Tasik Idaman tu saya suka dia punya pemandangan.

    Kak, Restoran Zurina yang kat belah mana...? Saya selalu juga lepak kat Bukit Mahkota.

    ReplyDelete
    Replies
    1. restoran zurina tu, area kedai kat bukit mahkota tu, lot tepi skali ngadap flat, betul2 kat pintu masuk flat

      Delete
  4. Food Porn!!! Hahahahaha...
    Delish! :P

    ReplyDelete
  5. Assalam elly,
    sedap
    ok
    sedap
    ok
    sedap
    ok
    sedap
    ok bye :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam
      mmg sedap
      mmg sedap
      mmg sedap
      ok
      bye!

      Delete
  6. Weyhhhb fengsan mak tengok makanan banyak sangat ni.. terliur tau petang petang cenggini....
    Mcm sedap jer tengok menu restoren yg baru bukak tu......pergh kena try jugak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila try
      jgn malu2
      eh
      lap sket air liur tu

      Delete

Post a Comment