fun at pool @ avillion port dickson
























































Comments

  1. Bab main air budak budak mmg suka.... kat avillion ni ada dua pool rasanya.... satu lagi sebelah court tenis.... walaupun still open pool tapi privacy skit sebab x ramai yg mandi kat situ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada 3 pool kat situ
      nanti aku share di entry terakhir
      pasal resort dan review dari kaca mata aku

      Delete
  2. kalau jumpa air,, budak2 lah yang tak nak naik,, kadang sampai mengigil badan pun masih nak berseronok lagi,, memang tak jemu budak2 kalau jumpa air ni cuma kena sentiasa pantau dari jauh je mana yang dah pandai berenang tu,, happy family elly,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg kena pantau
      malang kan tak berbau
      tq saniah!

      Delete
  3. dulu, saya suka mandi kolam, air terjun dsbnya..tapi sekarang lebih suka duduk di tepi memerhati anak-anak yang suka mandi n main air....ehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya perati gak
      tapi last2 kena gak masuk mandi ngan derang

      Delete
  4. Assalam elly,
    waaaaaaaa
    terernya kakak berenang yer
    baguih3 he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      anto kakak pi swimming class kekdahnya

      Delete
  5. agak agak klu rietta mandi pkai pelampung mcm tu ok x?
    hehehe...kagum tgk dorg berenang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh je rietta
      cuma saiznya beso sket la ye

      Delete
  6. anak kau memang ulat air!!!!
    sakan lah berenang!!

    ada lagi kolam jakuzi kat situ tak??

    chopp..
    kau buat apa ?
    jaga kamera??!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jumpa lak kolam jakuzi aritu

      tapi mmg derang sakan la berenang

      aku?
      aku amik gambar la
      dah puas snap gambar, tutup camera, baru terjun masuk kolam
      masa tu
      dah tak de sapa sudi amik gambar aku

      Delete
  7. Patplo hari Patplo malam mandi manda pon xpe
    budak2... Mak budak bertabahlah jadik kamera woman.
    Hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak budak mmg la tak minat sangat masuk kolam
      mak budak tak reti berenang
      hahahaha

      Delete
  8. Bak kata akak Singa, anak ekau mmg ulat air!

    ReplyDelete
  9. Eh.. anak-anak dgn ayah bukan main happy main air ibu dia jadi tukang ambik gambar aje ke? Kesian ibu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama join derang lepas selesai snap gambar

      Delete
  10. keriangan disetiap gambar beb....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq beb
      bab pool mmg riang kemain bebudak ni

      Delete
  11. Budak budak mmg pantang jumpa sir Elly

    ReplyDelete
  12. bestnya! ikut pic ko pi 3 jan benarkah? wahhhhhhh obvious semua anak2 tgh happy. best tgk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul
      aku pi awal jan
      yang masa tu gomen bagi cuti extend sempena banjir besar
      hehehehehehehe
      amik kesempatan cuti
      sebab masa cuti sekolah panjang tu aku dan anak2 tak kemana pun

      Delete
  13. Kena ada 1, 2 family foto El.
    Baru lengkap :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa lak nak tlg tangkapkan
      self timer sampai skang tak reti2
      harap camera je canggih

      Delete

Post a Comment