Happy 10th bday Ken Farihin and Happy 7th bday Ai Fariha

happy bday for ken farihin and ai fariha
anak sepupu pakwe
tema:  clash of clan
date:  4/4/2015 (aku harap dr singa tak tgk kalender)

ada clown jam 12 tengahari sampai 2 ptg
so kena sampai waktu clown ada hahahahha

cantik tak belon kami


aku nak gak
cadang nak drop anak2 je 
later2 aku mai makan
dah la pakai tshirt bodo je, muka sememeh gila
penyudahnya melekat kat sini berjam2 
mak pengantin wajib la ada

awang de clown 
tak pernah menghampakan

kek is ready

lets blow the candle










masa utk bergambar ramai2


tq for having us
tak sempat nak snap gambar lain2
gasak borak ngan sedara mara
gasak makan berjemaah
sesekali berjumpa, bila dah makan dan borak
lupa segala hahahahahhahaha

Comments

  1. pandai badut2 tu buat belon tu kan...kek smarties tu, rasanya bini den pernah buat dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, dah masuk 4 tahun ngan badut ni, so nampak improvement every year

      Delete
  2. 1st time kak ton tengok belon bertenggek kat cekak rambut. ketinggalan sungguh diri sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasni bleh buat kan kak ton
      cantik lak dia buat kak ton
      cuma cekak tu saiz bebudak
      len kali nak bawak cekak siap2 suh dia buatkan belon hahahahha

      Delete
  3. Yelah jarang tengok badut buat macam macam bentuk crown tu.....mmg intellegence punya badut ni hihi....
    Hepy Bezday buat mereka berdua, moga masing masing menjadi anak yg cemerlang dunia dan akhirat

    ReplyDelete
    Replies
    1. badut ni elly suka
      selalu mai ngan idea2 baru

      Delete
  4. hahhaaaaaaaa!!
    aku nengok kalender!!
    sib baek 4-4-2015!!
    bukan 2014 !!

    sesoai laa riben tu denga Aj kau!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm siot la siap tengok kalender

      sesuai kan
      kahkahkah

      Delete
  5. Assalam elly,
    waa
    happening birthday bebudaks sekarang kan3

    ReplyDelete

Post a Comment