happy 42 bday!

eh camner leh lupa nak up cite ni

cite bday pakwe
21/3/2015 (Sabtu)


sehari sebelum bday
pakwe kata nak spend time ngan anak2 dara dia alyssa dan aira
nak main ice skating kat ioi city mall

dia boss bleh la cuti sukati kan
aku kije
bz ngan gst sampai arini tak abis2

so jumaat tu dia cuti
lepas solat jumaat
dia pick up alyssa, aira dan aryan kat transit

didropnya si aryan kat opis
melampau
didrop aje si aryan mcm tu naik tingkat 3
dia bukak pintu tingkat bawah, suh aryan naik tingkat 3 hahahahahhahaha
tiba2 aku dengar org ketuk pintu kaca opis
kahkahkah
si kenit ni dah mai

budak kenit ni kalau mai best aku
dia tolong aku amik kertas aku print kat printer hahahahhaha
tak yah aku bangun byk2 kali

tepat jam 5, kami kuar opis
jom pi skodeng papa ngan kakak2 aryan berice skating

rupa2nya tiket ice skating abis
so derang pi district 21

best ooooooo
so aku bawak aryan masuk tengok2 skodeng2 je le






selepas dia nampak alyssa berbasikal santai
dia marah sebab dia tak leh masuk
dia kata dia nak panjat2
nak nek beskal
hahahahhahaha
pujuk2 akhirnya dia nak gak blah dari situ
tapi dipaunya aku semua ni hahahahha
padan muka aku


last skali dia pau aku baskin robbins
hahahha
punya lama kami tunggu derang nak kuar dari district 21 tu
haishhh lapar perut aku wei
akhirnya lepas jam 8 baru derang kuar
dinner kat sini
review:  sedap dan definitely aku akan dtg makan lagi


benda alah ni free for kids
so dpt 3 free file 
aku sempat snap gambar air aku je
kahkahkah
gambar makanan semua dah malas nak snap sebab lapar ya amat!
bday pakwe esok
aku lak mmg tak temph kek bagai
sebab aku rasa tak de sapa akan makan kek tu nanti
plus aku tak beli hadiah apa2
sebab aku tak tau nak belikan dia apa
dan dia sendiri bila aku tanya, tak tau nak apa
penyudahnya
aku tak buat apa2
hahahahaha

so aku beli benda alah ni masa kat ioi city mall tu
tak bleh nak surprise dah
dan terang2 beli depan pakwe
cer teka amende dlm ni?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
aku beli aiskrim saiz quart
taku pacak lilin utk celebration ke 42 tahun
abis cite tak yah cake tahun ni
sendiri nyalakan lilin
meh sini pose dulu
muka ko tak bley blah la aryan
dan sendiri tiup hahahahhaha
yang belakang baju merah tu dah kepenatan main kat district 21
tak lalu dah nak makan ice cream 
hahahahahahaha
itulah cerita bday ke 42 tahun utk pakwe
hahahahhaha
pjg umur sentiasa, murah rezeki, tq jadi suami mithali (bukan menyesali) dan tq jadi bapa utk alyssa aira aryan
moga kebahagiaan kita berpanjangan bersama2 3 org ulat nangka nih

Comments

  1. Hepy bezday pakwe orang! Hehe....
    Bagus idea awak tu Elly ice cream....ice cream semua pun suka kan....kek ni mmg tak akan habis....Nak berice skating kena gi pagi kot ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan, pi lps solat jumaat, abis dh tiket
      Xpe
      Len kali pi

      Delete
  2. Happy belated besday utk suami ekau kak..
    Ice skating?soheh la den tak main, tergolek dog den kang,..hahaha..tapi mcm bes aja District 21 tu, den nak try la..bawak anak2 bujang den..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia main ice hockey, so xde masalah la setakat ice skating tu

      Delete
  3. happy besday untuk pakwe awak.. semoga dimurahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  4. pakwe sms kak ton... dia nak jugak hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah
      nak kena babap ni
      bersms diam2

      Delete
  5. wah...sambut besday ngan aiskrim..best gak tu..btw..happy besday pakwe org hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bosan lak asyik kek
      kasi tukar jadi aiskrim

      Delete
  6. Alhamdulillah.. Selamat Hari Tua, Semoga Sentiasa Muda dan Bahagia... Ameeen....!!!

    ReplyDelete
  7. Assalam elly,
    alaaaaaaaa
    gebabaknya sekim uols :P

    ReplyDelete

Post a Comment