Rombongan Cik Kiah ke Planetarium Negara

hari ni nak pecah rekod
nak up cite pagi tadi
panas panas

hantar aryan pi sekolah
aryan ada rombongan ke planetarium ngan kengkawan arini
bayaran:  RM90.00 (pengangkutan+makan minum+makan lagi kat kfc)
amboi aryan
semua awek kawan ko ye
sporting derang ni!
sebab memula nak amik gambar aryan sorang
pastu derang ni semua mai nak amik gambar sesama hahahahhahaha
ok beratur ramai2
bas dah ready tu
yang ko kiss muqri tu knape aryan





mula bergerak nak naik bas
aryan kata:
"mama jom la ikut aryan sampai sana, aryan nak naik bas ni"
anak mama betul la ko nih
dah la ntah brapa juta kali mama kena kiss dan hug ko pagi ni
ok dah nek bas
bye2 aryan
dia duk ngan bff dia muqri
pastu dia dok melambai aku non stop
dan aku lak kena lambai dia gak non stop sampai la ilang dari pandangan
phewwww
kurus sket tangan aku pagi nih

risau?
biasa2 aje
sebab ni tahun ke 3 aryan join rombongan cik kiah
kihkihkih
moga yang baik2 aje utk aryan dan kengkawan
enjoy the trip dan selamat perjalanan pergi balik
jumpa lewat malam nanti lepas kakak alyssa abis training taekwando ye
malam ni mama papa lambat pick up aira dan aryan!



Comments

  1. ehehehe.. gambar yg first tu innocent je muka aryan bila dikelilingi awek-awek yea.. hihihi..

    ReplyDelete
  2. Hish....tak yah nak risau sgtlah Elly.....dekat jer kan, dia pun happy sebenarnya dpt bersembang ngan kawan dia sampai ptg hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. risau la sket2
      tapi sesekali biarlah dia bersosial ngan kengkawan
      belajar hidup tanpa mama papa

      Delete
  3. Replies
    1. sebelum pengsan
      teacher transit kata
      lom bukak kasut
      dah jerit nak nasiiiiiiiiiii
      kebulur memasing

      Delete
  4. Assalam elly,
    he3
    habeh ati le bebudaks tu naek bas jenjalan noooooooooooo

    ReplyDelete

Post a Comment