Warna Warni Kehidupan

dari camera cap badak aku
lokasi:  SRA bandar seri putra
konsep:  sekolah dlm taman

mood arini:  bosan sebab assistant aku MC, tak de geng kat opis....selalu ngan dia la aku borak, gossip bagai
mood arini:  kenyang nak matik, mak ayah ada umah, sampai smalam ptg, dibekalkan aku pisang nangka goreng
mood arini: kenyang tahap babun, assistant MC, pastu diwhatsappnya aku..."kak, dlm peti ais ada kek batik, ada banana cheese cake, akak makan la ye semua tu"
mood arini:  tensen sebab software gst ni cam apa je....mampus aku nak siapkan report
mood arini:  hati berbunga2 sebab tgk gambar bunga yang cantik ni, sekolah anak korang ada camni, ni baru sket je bunga aku share, mcm2 bunga ada wei
mood arini:  sedih, ayah aku punya abang, adik ipar dia meninggal di hospital seremban baru je pagi ni, masalah jantung gagal dipam...Alfatihan dan takziah utk seluruh keluarga
mood arini:  tak sabau nak balik umah lepas kije, nak makan mak masak
nampak tak?
warna2 kehidupan
ada suka duka manis pahit masam kelat payau 
yang penting 
macam mana kita nak mencorakkannya
baik atau buruknya hari2 kita
kita yang menentukannya
selebihnya kita redha selepas berusaha sehabis baik
insyaAllah


Comments

  1. hidup ada mcm mcm cerita...sangat cantik bunga matahari tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg cantik dan ada banyak kat sekolah

      Delete
  2. Elly pesan pada anak dara Elly bila dah kering ambil benihnya boleh tabur kat rumah Elly yg besar tu kelak.
    Cantik tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak, nanti saya pi sekolah je kutip hehehehe

      Delete
  3. Replies
    1. rajinnya la saya nak buat kuaci tu GB

      Delete
  4. Warna dan corakkan hidup El dengan menukar kamera cap badak tu kepada kamera cap meriam.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada cap lain camera tu en syed
      tapi mcm dh letak dlm muzium kekdahnya
      saya kan banyak vitamin M

      Delete
  5. Aah kat sek aku ada gak bunga matahari. Weiii best lar ada emak kat umah blh ko mkn mcm2 hehehe

    ReplyDelete
  6. ada ulat tak kat bunga tu!!??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de lak ulat aku tengok
      elok je tukang kebun bela

      Delete

Post a Comment