aku redha!

Comments

  1. Hahaha.... biasalah tu elly.
    Kalau dua-dua best mereka tak jadi org nanti
    Mereka tak faham lagi:)

    ReplyDelete
  2. hahahhaaaaaaa!!

    nak apa-apa mintak kat papa tau!!

    ReplyDelete
  3. Biasanya papa yang garang, mama penyayang.... hahaha...

    ReplyDelete
  4. Hihi......mama mmg selalu garang, tapi hati baik tau! Sama jer mcm okje ni Elly, mmg garang pun yelah dah 24 jam mengadap anak anak kan, ada masa takbtahan gak ngan perangai depa tu hihi

    ReplyDelete
  5. Part 'je' tu yg saya suka.. hehehehee...

    Anyway, mana de asyik garang je :).
    Masa dia tidur, mama dia datang kiss dahi dia dan selimutkan dia serta mendoakan utk dia kadang2 sampai berlinangan air mata.
    Betul kan mama? :).

    ReplyDelete
  6. Assalam elly,
    iols ghaser kalo sok2 anak iols boleh menuleh pun lagu tu la dia tuleh he3 :P

    ReplyDelete

Post a Comment