good luck alyssa, aira dan anak2 SRABSP, moga mumtaz milik kalian, dunia akhirat!

moga kamu semua diberikan ketenangan, kelapangan fikiran semasa menjawab peperiksaan
semoga Allah kurniakan kesihatan yang baik sepanjang minggu peperiksaan
dan semoga kamu dpt mengingati dan mengaplikasi setiap apa yang telah diajar dan semoga kamu semua sentiasa fokus dan istiqamah dalam menghadapi peperiksaan ini

ulangkaji utk aira dan alyssa selamat berjalan selama seminggu
utk aira insyaAllah aku tak risau sangat

cuma yang sorang lagi ni 
si alyssa
hari ni dia kena amik exam bukan sahaja paper hari ni
tapi paper hari esok gak
so dia ada total 4 paper utk dia ambil hari ni
makanya dia kena stay back lepas habis waktu persekolahan untuk ambil exam paper esok yang telah diawalkan
esok dia terlibat dengan kem kepimpinan sekolah kebangsaan dia di Sg Limau Resort Centre selama 2 hari 1 malam
program tamat pada hari rabu petang, khamis pagi dia ada sukan sekolah kebangsaan plak
ada 3 acara dia masuk
petang tu pulak di sra dia kena amik exam utk paper hari khamis dan paper hari rabu
aku tau mmg agak letih fizikal dan mental
tapi aku yakin alyssa mampu buat
aku rasa dah hampir sebulan aku monitor kesihatan dia, pastikan pemakanan dia, vitamin spirulina telan segala, bagi memastikan dia fit dan sihat
mana taknya, dari awal bulan bz ngan intensif training taekwando, latihan rumah sukan, sukantara, exam sekolah kebangsaan, sambung lagi dengan ntah apa2 latihan kat sekolah tu, dan inilah penutupnya, kem kepimpinan dan peperiksaan sekolah agama
aku pun penat ya amat
mmg tak sabar tunggu cuti sekolah tiba

selamat menduduki peperiksaan anak2 mama
doa mama papa seiring dengan usaha kalian
moga berjaya 
mumtaz
dunia akhirat


Comments

  1. Alyssa dan Aira anak2 yang bijak dan baik. You have done a good job, Elly. Don't worry.

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah moga segalanya dipermudahkan

    ReplyDelete
  3. Good luck buat anak anak semua!!!!
    Insya Allah, pakcik doakan korang berjaya!!

    ekau bagi la Alyssa makan vit C kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh bkn den ada mention vitamin ke kt atas nun

      Delete
  4. makan spirulina .. hijau gigi!!

    ReplyDelete
  5. Moga Mumtaz menjadi kenyataan.

    Kami baru selesai PPT semalam.

    ReplyDelete
  6. Gud luck untuk mereka. Insyaallah mumtaz akan jadi milik mereka....jangan risau sangatlah Elly, depakan rajin....

    ReplyDelete

Post a Comment