love your husband


Comments

  1. bahahahahahhaa terbaik arr! positif sgt hahaha.. adehhhh byk kena kat btg hidung ni wei hahaha
    kena save ni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaa
      kahkahkah
      save jgn tak save

      Delete
  2. Kalau dah tua macam kakak ni memang boleh accept semua tu elly. Tapi kalau macam elly kakak rasa kena banyak kali pujuk hati utk ikut seperti yg disarankan..

    ReplyDelete
  3. Aaa... that's how we [most] men are. You have to admit that's what you love about your man, right? Hehehe...

    ReplyDelete
  4. wanita sabar jek leh terima kata2 tu wey...lagi2 tang besdey....hahaahahah.....alah wanita mane yg tak dambakan hadiah dari suami kan...setahun sekali di hari lahir pun jadi la...tanda dihargai gitu...auww!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup
      perempuan yang tak suka romantik bagai
      sesekali nak gak beromantik kan

      cuma org lelaki ni dia tau bini dia tak suka sesuatu
      dia punya assume bini tak suka tu sampai akhir hayat tau
      at least try la, kengkadang benda kita tak suka tu tukar jadi suka atas beberapa sebab
      macam aku tak suka romantik2 gak, sebab aku rasa kelakar
      tapi sesekali nak gak menggedik romantik kan
      that's life, payah nak difahami kadang2 tu

      Delete

Post a Comment