WW - 27/5/15 happy 14th anniversary my pakwe....tq for the 14 awesome years!


Comments

  1. Dulu nampak slim.

    Saya tengok video tu tetibe saya rasa sebak, sayu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu akak mmg slim la ustaz
      skang dah branak 2, mana mungkinbleh slim

      Delete
  2. Happy Anniversary sis!!! semoga bahagia selalu!!

    ReplyDelete
  3. Happy anniversary to both of you.

    Semoga berbahagia hingga ke Jannah, :)

    ReplyDelete
  4. lainnya rupa ekau dulu kak! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. of course la
      ah
      ko gelak ajelah
      wkakakakakkakaka

      Delete
  5. Eh... beza sehari aje dgn kakak. Kakak punya esok tau Elly. Birthday kita pun sama kan... kebetulan betul.

    Happy 14th anniversary dari kakak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah kak
      date kita dekat2
      mmg kebetulan
      tq kak

      Delete
  6. Heppy Anniversary yg ke 14 buat Elly dan suami....moga ikatan kasih sayang yg terbina akan kekal bahagia hingga ke Jannah.....
    Mesti celebrate kaw kaw kan mlm ni hihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq okje
      amin atas doa

      kami lom celebrate bahahhahaha

      Delete
  7. Happy Anniversary..semoga ikatan kasih sayang kekal sampai jannah!



    Singgah blogwalking...:)
    Nak tahu ade diabetes ke tak?Jom cek kat sini:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/tanda-tanda-diabetes-yang-anda-mesti.html

    ReplyDelete
  8. Sweet and heartfelt!
    Saya suka video tu and the accompanying song pun apt sgt :).
    So lovely!
    Happy anniversary dear friend :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq en syed!
      tu pakwe yang buat video tu, saya compile gambar2 aje hehehehe

      Delete
  9. Assalam elly,
    uawawawawwaa
    iols terlambat
    tapi tak kira nak wish jugaks he3
    happy belated anny naa uols
    moga bahagian hingga syurga AMIN

    ReplyDelete

Post a Comment