teka teki teka tekuk - kita dah ada pemenang!!!!!!!!!!!!!!

hari ini dlm sejarah
untuk pertama kalinya
ada pemenang utk teka teki teka tekuk 
pemenang paling laju 
pemenang paling gigih meneka
pemenang paling hebat pencarian googlenya
wakakkakakakakkakaka
kagum ngan semangat dia
tak putus asa
bahahhahahaha
nyesal aku tak letak syarat boleh sekali je teka

ini soalan kali ni
aku baik hati
sebab siap bagi clue tau
tgk la sendiri
gigih ke tak gigih
saudari suzieLAWAti ni
wakakkakakakakkaa


ini jawapan paling tepat sebenarnya
pada yang tengok live, pi la floria kat putrajaya tu
last day 7/6/15, masuk hanya RM5
sila pi kat gerai2 jualan pokok, nanti jumpa la pokok ni
nak hadiah pe kak jujie?
den pun tak tau nak bagi hadiah pe
nanti la den fikir ye
wakakakkakakakaka


Comments

  1. cis... ingat kan dah hadiah siap2...

    bagi le sepokok Limau Sunkis Orange Varigeted tu... ahahahaa.... (tak ..memain jer...)

    bagi jer le... selipor jepun pon boleh.. kaki kita kan satu saiz... hehehee

    berapa sepokok ni... nak pegi beli lah... buat gentel2 kat rumah time bosan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa buat teka teki teka tekuk mmg tak siapkan hadiah
      takut pemenang jantina tak tally ngan hadiah
      bahahahha
      lupa snap gambar penuh pokok ni
      tak tanya pun harga pokok
      sebab kaki sakit lenguh ya amat berjalan
      dan hanya berbekalkan hp cap badak dengan battery low
      kuikuikui

      Delete
  2. Oh....akak pun kagum. Seb baik akk x jwb rock melon

    ReplyDelete
  3. 1st time nih tengok limau baka nih..

    ReplyDelete
  4. Ala.. tak sempat baca teka-teki dah ade orang yang menang.

    ReplyDelete
  5. Assalam elly,
    he3
    iols pun teka limau belang he3

    ReplyDelete

Post a Comment