Teka teki teka tekuk

sapa dpt teka ni buah apa
aku bagi hadiah
clue:
pi cari pokok ni kat floria
bahahahhahahhaa

Comments

  1. Limau kasturi!
    Betul tak? hihi...

    ReplyDelete
  2. kite dah tau... limau kasturi batik ...

    (gugel yang cakap,..)

    ReplyDelete
  3. pokok ‘orange variegated‘ .. ni gugel kat MAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Variegated Pink Lemon

      ni gugel kat sini http://deserthorizonnursery.com/citrus-fruit/variegated-pink-lemon/

      ahahahaaa.... gigih kan..?!

      bagi gak hadiah... hahahaa...

      Delete
  4. x kira.. salah jugak .. nak hadiah... ahahahaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah
      tak tepat
      eja salah
      wakakkakakaka
      tapi ada sipi2
      bahahhahahhaa
      ha yelah, nanti bagi hadiah ye
      tahniah2 akhirnya ada pemenang yang mmg gigih betul
      sampai dia google
      bahahhah
      weiiii ko tak wat kije ye kat opis
      mengoogle aje kije ko ye!

      Delete
    2. time rehat tak pe meng gugel ... hahahahaa.....

      yeyy..!!!... dapat hadiah.... lalalalaallaaaa

      Delete
    3. lalallalalala pi tengok jawapan yang betul dan tepat, dah up entry dah!

      Delete
  5. teruja pula nak tau buah apa..
    tapi nampak macam limau lah..hihi..

    salam kenal..saya letak url blog di side bar..Insya Allah berkunjung selalu..

    ReplyDelete

Post a Comment